Про Новий рік

Блог: Периферія

Автор: kanivetsigor

Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш. Очима некобелячанина Кобеляки зустрічають рік Дракона не в найкращому вигляді.

По-перше, це ділянка дороги по вул. Полтавській від знаку "Кобеляки" і аж до ринку. А це ж немалий кусок візитної картки міста. Майже половина немісцевих людей заїжджає в Кобеляки цією дорогою. І що вони бачать? Тільки заїхав у місто — яма на ямі. Біля оптової висить знак обмеження швидкості 40 км/год. Так і не поїдеш же швидше, якщо свою машину/мотоцикл не бажаєш ухекати. Крутиш рульом по всій дорозі, порушуєш Правила ДР, аби тільки зменшити пошкодження свого автомобіля/мотоцикла. Ті чотириса метрів — це повний пи**ець.

По-друге, автостанція. Автовокзал, (якщо точніше). Потік пасажирів з Дніпропетровська на Полтаву (або навпаки)ззовсім не малий. І що вони бачать?  Бачать просто жахливе видовисько: дороги НЕМА. Є тільки напрямок, яким треба їхати автобусу. Біля автостанції величезне подвір’я, справжній полігон! А проїхати ніде... Нещасний водій автобуса крутить руля, як бешений. А пасажири думають "слава, б**ть, богу, виїхали з Кобеляк...

Пи**ець? Ні, повний пи**ець!

По-третє, про сміття в Кобеляках. Вцілому, містечко чистеньке. Але ж гнидники скрізь. Де ділася ота дробарка гілок? Уже півтора року її ніхто не бачить. А гроші то за неї платилися...

А де стоять ті сміттеві контейнери? На центральних вулицях, у всіх на виду. Може це зречно отим дядькам з з комунальго підприємства... Але ж дивимося на смітники ми всі...Зручно для 20 людей, а противно ~ 20 000. Пи**ець, по-моєму.

Поки що все. Просто роботи повно, я восени забув посадити тюльпани, а зараз погода сприяє...

 

30 грудня 2011, 12:13 | Блог: Периферія



Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.