Інструкція по ідіотським вчинкам

Блог: Симулякри

Автор: ЯрГ

Ну що ж, ось і настав новий рік! Щиро вітаю усіх з цією знаменною подією! Як водиться в таких випадках , побажаю людям добра, міцного здоров’я, хорошого настрою і багато-багато грошей! Багато кому доведеться приймати складні рішення, і робити відповідні вчинки, тож хай перші будуть мудрими, а другі – чесними!.. Думаю, на цьому можна і зупинитися… Зупинитися детальніше.
Коли рішення-вчинок відбувається так, як я побажав – це дуже добре, і говорити про це немає сенсу. Але дуже часто-густо луди полюбляють приймати ідіотські* рішення, і робити безглузді вчинки, а, в той же час, самі ідіотами виглядати не бажають. Та часом зробити це не так просто, тому представляю в якості новорічного подарунка «Інструкцію по ідіотським вчинкам».

тут і далі для більш правильного емоційного забарвлення замість "ідіотський" рекомендовано читати «долбойобський»

Інструкція по ідіотським вчинкам
 

1. Підготовчий етап. На цьому етапі потрібно проаналізувати своє життя і визначити в ньому момент, відносно якого можна утнути щось ідіотське – таке, щоб ні в які ворота і з максимальною шкодою для себе, чи своїх близьких.

2. Зняття з себе відповідальності. Необхідно уважно стежити за обставинами, щоб при нагоді спровокувати їх так, ніби прийняте ідіотське рішення було не виявом власної волі, а вимушеним ходом під тиском «сложившихся обстоятєльств». На даному етапі можна використовувати як просто якісь події, так і конкретних людей.

3. Обробка оточення. Загалом, даний етап тісно пов’язаний з попереднім, але ціль у нього дещо інша – союзники. Для того, щоб оточення не сприйняло Вас, як ідіота, потрібно багато говорити про несправедливу долю, або несправедливого підараса, які змусили Вас до цього кроку. Тут можна не соромитися перекручувати дійсність і прибріхувати, особливо, якщо оброблюване оточення не в курсі всієї правди. Як результат, Ви отримаєте людей, що співчувають вашій тяжкій долі.

4. Спільний ворог (опційний етап). Етап не обов’язковий, але ж будьте на висоті! У вашому оточенні можуть знайтися люди, які все ж таки спромоглися тверезо оцінити обстановку і все-таки вважають ваш Вчинок ідіотським, а вас – ідіотом, та ще й намагаються відмовити Вас від скоєння дурниці! Що робити? Вірно! Потрібно ненав’язливо, але систематично переконувати Оброблюване оточення в тому, що ті люди підараси, які вже геть втратили людські обличчя, адже не мають ні краплі совісті не співчуваючи Вам, жертві злого жарту долі. Для цього етапу можна скористатися вже виявленими зловмисниками з етапу №2.  І поскільки люди-вороги як правило в меншості, то переконати Оброблюване оточення в їх підлості буде не важко.

5. Робота над собою (дзен-етап). Також не обов’язковий, але ж все повинно бути довершено! Отже, основну роботу зроблено – визначено предмет ідіотського вчинку, обрано доленосний момент (або підараса), який підштовхнув вас до цього, оточення співпереживає з вами, визначено ворогів і доведено про це до відома оточенню. Але! На душі може бути неспокійно від ідіотського вчинку. Тому на даному етапі необхідно самому повірити в те, у що вже вірить Оброблюване оточення! І все! Цілковитий дзен! Нірвана! Енджой своїм ідіотським вчинком! Після цього вже все по барабану. Можна і оточення проголосити ворогами, можна все, адже «правда» на Вашому боці!

ПРИМІТКА. В етапах ніде не вказано, коли робити сам ідіотський вчинок. Насправді це не має значення, і робити це можна на будь-якому етапі. Адже рішення прийнято і машину не спинити.
Звісно ж, дана інструкція не є еталонною, і професійні ідіоти мають свій неперевершений почерк. Але якщо ви початківець – візьміть на замітку.

P.S.: Якщо Ви вже вчинили подібний вчинок, то тренуйтеся перед дзеркалом у виявленні щирого подиву у фразі «Ну чого, блядь, все так хуйово?!?!»

 

2 січня 2014, 17:28 | Блог: Симулякри

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.