Треба частіше спілкуватися з аграріями, щоб розуміти їхні проблеми

Блог: Артем ВІТКО

Автор: Artem Vitko

Днями у Кобеляках народний депутат-захисник Артем Вітко провів зустріч із представниками Всеукраїнської аграрної ради та підписав із ними меморандум про співпрацю.

Розмова була плідною і дієвою. Порушувалися питання ринку землі, кооперації, антирейдерства, строкатості оподаткування тощо. Артем Вітко розуміє проблеми аграріїв, неодноразово уже лобіював їхні інтереси у Верховній Раді. Збирається робити це і у парламенті наступного скликання, якщо виборці довірять йому представляти там їхні інтереси. Тому, після жвавого обговорення та годинної дискусії, сторони підписали меморандум про співпрацю.

– Артем Вітко на сьогодні один із дієвих депутатів, – вважає голова асоціації фермерів та приватних землевласників Кобеляцького району Володимир Білоусько. – Бачимо у ньому перспективу і делегуємо повноваження захищати наші інтереси. Маємо надію, що він не підведе. Адже, на жаль, щодня з’являються нові перепони, які треба вирішувати на законодавчому рівні.

– На сьогодні в аграрному секторі існує низка проблем, які шкодять розвитку агарного сектору, – говорить заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Олександр Сліпченко. – А підписання такого меморандуму – один із кроків для їх вирішення.

– Аграрна галузь – провідна в економіці України. Тому треба частіше спілкуватися з аграріями, щоб розуміти, як вони бачать розвиток цієї галузі, вважає народний депутат-захисник Артем Вітко. – Переконаний, що землі мають обробляти не великі аграрні холдинги, а малі фермерські господарства. Щоб люди мали можливість годувати себе, а не монополістів. Розвиток малих фермерських господарств – це розвиток усього сільського господарства України. Бо люди, які самі працюють на землі, роблять все, щоб її зберегти. Завжди підтримував та підтримуватиму надалі українських аграріїв, та захищатиму їхні права у новому скликанні Верховної Ради!

19 липня 2019, 10:56 | Блог: Артем ВІТКО

Інші записи автора


Коментарі до цього запису заборонено автором