Руденківську, Малоперещепинську ОТГ приєднують до Новосанжарської?

Блог: Про ВСЕ!

Автор: vov

На даний час по всій Україні йде активне обговорення адміністративно-територіальної реформи, особливо Перспективного плану формування територій громад Полтавської області.

Багато утворених громад по районам області активно відстоюють своє право на існування. Але в Новосанжарському районі – тиша. Жодних обговорень, консультацій з громадами. У всякому разі публічних.

Нагадую, на території Новосанжарського району на даний час утворено 5 ОТГ: Новосанжарська, Руденківська, Малоперещепинська, Драбинівська, Нехворощанська. Полузірська сільська рада приєдналася до Мучухівської ОТГ, Писарівська сільська рада до Заворсклянської ОТГ.

Ще 8 сільських рад Новосанжарського району залищаються «необ’єднаними»: Великокобелячківська, Кунцівська, Лелюхівська, Малокобелячківська, Попівська, Стовбино-долинська, Судівська, Супротивнобалківська.

Ці сільські ради згідно, останього опублікованого варіанта Преспективного плану на сайті Полтаської ОДА приєднують до Новосанжарської ОТГ. Все інше залищається без змін.

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Джерело: сайт Полтавської ОДА

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Джерело: сайт Полтавської ОДА (http://www.adm-pl.gov.ua/photo/grafichna-chastina-perspektivnogo-planu-formuvannya-teritoriy-gromad-poltavskoyi-oblasti-0)

 

В понеділок, 27 січня, в Міністерстві розвитку громад та територій України проходило обговорення Перспективного плану Полтавської області.

На сторінці в ФБ голови Ланівської ОТГ Владислава Удовиченка, який був присутній на зустрічі, я знайшов загальне фото Преспективного плану, на якому чітко видно, що залишаються Нехворощанська і Драбинівська ОТГ, а «необ’єднані» сільські ради, Малоперещепинська і Руденківська ОТГ приєднуються до Новосанжарської.

Фото голови Ланівської ОТГ Владислава Удовиченка із його сторінки в Фейсбук

Я розумію, що "період добровільності закінчився і ніхто не буде запитувати", але хоча б інформувати можна?

 

31 січня 2020, 11:47 | Блог: Про ВСЕ!

Інші записи автора


1. Goras / 30 квітня 2020, 16:45 Цитувати
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.