«Ой, зулився їзацьок, Сьо багато колюцьок…»

«Ой, зулився їзацьок, Сьо багато колюцьок…»
Це слова з віршика, які виразно вимовляв вихованець молодшої групи дитсадка «Золотий півник» на святі, приуроченому осені.
Дітки з усього дитсадочка, крім ясель, зібралися у залі, щоб зустріти чарівну осінь. Більше 120 малят тримали у руках жовті кленові листочки, які дуже їм личили. Дехто навіть додав у зачіску осінній штрих: жовті листочки, плоди з горобини, паперові овочі. Діти пригадували ознаки осені, співали, декламували вірші, танцювали та водили хороводи. Вихователь Олена Колінко з’явилася перед глядачами в образі Осені. Потім на свято завітала господиня, що поспішала на ярмарок. Вона принесла з собою до діток багато овочів і фруктів, якими нагородила її осінь. Вихователі проводили змагання, діти на швидкість розрізняли: які дари природи використовують на борщ, а які на компот.
— Овочі та фрукти вихованці поприносили з дому, — розповідає по закінченню заходу завідуюча дитсадком Любов Старостіна. — А кленові листочки дітки з вихователями завбачливо назбирали у парку Богдана Хмельницького.
Ранок 26 жовтня у «Золотому півнику» без сумніву залишив дітям безліч спогадів. Та й автор статті ще не раз мимоволі з усмішкою згадає маленьку дівчинку, що розказувала віршик: «Кицю, кицю, де була? Сьо ти їла, сьо пила…?»
Фото з цієї події

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»
29 жовтня 2010, 11:22 | Кобеляки |

1. Гість / 29 жовтня 2010, 16:19 Цитувати
Олена Колінько - найкращий вихователь від Бога. Молодець. Багато свят держаться на ній.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.