«Водоканал» очолив Іван Дяченко

«Водоканал» очолив Іван Дяченко
У понеділок розпорядженням міського голови Олександра Ісипа був призначений новий керівник комунального підприємства «Водоканал».
Ним став тридцятичотирирічний Іван Дяченко, котрий до цього працював виконробом у акціонерному товаристві «ПМК-244» (Водбуд). Нагадаємо, що колишній директор «Водоканалу» Юрій Тагадюк минулого тижня був обраний головою Кобеляцької районної ради.
Іван Дяченко народився 1 червня 1976 року у селищі Градизьк. Має вищу освіту, у свій час закінчивши Кременчуцький інститут економіки та нових технологій. По закінченню вишу працював економістом на Крюківському вагонобудівному заводі. Потім переїхав у Кобеляки і зайняв посаду виконроба у «ПМК-244», яке очолює його батько. Одружений, має трьох дітей.
Того ж дня, у понеділок, новий керівник був представлений трудовому колективу «Водоканалу». Конкретизувати свої плани на майбутнє та віддалену перспективу Іван Іванович поки що не став. «Потрібно вивчити колектив, провести інвентаризацію виробничих потужностей, а вже потім креслити плани», — зазначив Дяченко. Хоча й наголосив, що зміцненням трудової дисципліни займеться з першого дня.

Автор: «ЕХО з регіону»
26 листопада 2010, 11:10 | Кобеляки | Суспільство

1. Сергій / 26 листопада 2010, 22:31 Цитувати
Так, на Івана Івановича одна надія. Дивись, може хоч він наведе там порядок.
2. Олексій / 27 листопада 2010, 22:51 Цитувати
Сергію хоч вір хоч але я б дійсно проголосував, та й сусіди мої думаю теж би проголосували адже дорога там ОСОБЛИВА )))

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.