Метал у Забрідках вкрали… «теліпузіки»

Метал у Забрідках вкрали… «теліпузіки»
Вони не були схожими на мультиплікаційних персонажів, натомість дуже любили красти.
«Теліпузіками» двох цих чоловіків називали їх знайомі. Походження цього прізвиська пояснюється дуже просто. Адже дядьки надзвичайно полюбляли випити. А коли випити не було, їх починало теліпати. Від цього і назва «теліпузіки».
Так от, ця чарівна парочка одного дня завітала до подвір’я у Забрідках. У будинку ніхто не жив, господарі нещодавно померли, а от поживитися було чим. Непрохані гості розібрали ліжка та забрали із собою бильця, вивернули з пічки чавунні плити і прихопили стару швейну машинку «Зінгер». Усе викрадене незабаром продали випадковим заїжджим циганам. І виручили аж 150 гривень, які одразу ж витратили на боротьбу із теліпанням — придбали та розпили горілчані напої.
За кілька днів один із цієї парочки знову скоїв крадіжку у тих же Забрідках. Він зняв гусеницю із трактора, який належав ПП «Лавіта». Більше порушувати закон чоловікам не дали. Новосанжарські правоохоронці затримали обох «героїв мультфільму». Як виявилося, обидва чоловіки вже мали проблеми із законом, а тому, скоріш за все, обидва «сядуть». Адже 38‑річний Петро (ім’я змінено — авт.) мало того, що має за плечима три судимості, так ще й на момент скоєння крадіжки перебував на іспитовому терміні за попередній злочин. А його друг — 34‑річний Сергій (ім’я змінено — авт.) нещодавно звільнився із місць позбавлення волі. Гарною поведінкою у в’язниці він заслужив на умовно-дострокове звільнення. Тепер йому доведеться досиджувати залишок строку і відбувати покарання за нові злочини. Проти чоловіків уже порушена кримінальна справа за частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України.
Тепер новосанжарським «теліпузікам», скоріш за все, доведеться боротися із похмільним синдромом за ґратами. Там їм точно мультиків не покажуть і чарку не запропонують.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
26 листопада 2010, 15:20 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.