У школу, а не в яму

У школу, а не в яму
Напередодні 1 вересня журналісти «ЕХО» обстежували дороги і тротуари, якими діти йтимуть і їхатимуть до школи.
Огляд проводився поряд із міською школою №2. Приводом для цього стала скарга кількох кобелячан на те, що поряд із цим навчальним закладом знаходяться кілька відкритих колодязів. Люки з цих об’єктів поцупили, і в досить глибокі ями можуть упасти школярі.
Обійшовши і об’їхавши ділянки вулиць Шевченка, Червоноармійської, Калініна і Московської, що безпосередньо межують зі школою №2, ми виявили єдиний незакритий колодязь. Він знаходиться на вулиці Червоноармійській у безпосередній близькості до шкільної будівлі, у котрій навчаються діти  молодших класів. Щоправда, впасти у нього можна лише при великому бажанні, адже отвір закладений гілками дерев. І більшу загрозу вони створюють для автомобілістів та не надто тверезих дорослих пішоходів, котрі в темну пору року можуть на них наразитися.
Колодязь водопровідний, тому за роз’ясненням ми звернулись до директора «Водоканалу» Івана Дяченка. Він визнав факт відсутності люка. І розповів, що навколо цього колодязя у «Водоканалу» виник конфлікт із одним із міських підприємців. Бізнесмен, за словами Дяченка, не хоче укладати із комунальниками договір, згідно з яким саме він, підприємець, і повинен придбати люк. Іван Дяченко пообіцяв найближчими днями владнати несподівану проблему.
Колодязі по вулицях Шевченка та Московській належать зв’язківцям. Один із них накритий бетонним люком, інший — дерев’яним. Другий знаходиться на проїжджій частині і таки створює незручності. Знову ж — автомобілістам і велосипедистам. Але то — інша історія.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
19 серпня 2011, 12:02 | Кобеляки | Суспільство

1. Іван / 21 серпня 2011, 10:49 Цитувати
Це точна школа репається як кавун. Хоть дерева випиляли аварійні.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.