Три колоски

Мене надзвичайно обурила стаття в «ЕХО» про те, як міська влада разом з міліцією впіймали «особливо небезпечного крадія» — стареньку бабусю. Вирвала вона декілька кущів квітів біля клумби, і не маку, а звичайних чорнобривців, які, з подачі влади, трансформувалися у петунії. Вам не нагадує це сумнозвісний «Закон про три колоски»? Мені нагадує. А ще здається, що до влади повернулися ті самі сили, які намагалися у 17-му році робити світову революцію. Тоді не вдалося, а тепер? Зараз уже сучасніші методи завоювання і підкорення народів існують – інформаційно-психологічні. Зброя тепер потрібна лише у крайньому випадку. Голодомор можна замінити на прихований довгостроковий геноцид. Вже намагаються проштовхувати закон про ювенальну юстицію. Хто не розуміє для чого, поясню: для продукування Павликів Морозових. Найактивнішу участь у цих великих перетвореннях беруть і наші «кобеляцькі землячки». Як писав Борис Олійник, «прийшли. Розставили не кулемети, а із місцевих найпильнішу з варт». Наші ротарійці вже також поінформували на сторінках «Колоса», що їхній пріоритет — це сім’я. А сім’я, як говорив класик, це первинний осередок суспільства. От що їх цікавить. Дуже прикро, але 99 % українців не розуміють (або їх не цікавить) про що йдеться і що відбувається у країні, і марно сподіваються, одні на Бога, інші — на президента. Та вже ніякий президент нічого не вдіє. Країна керується ззовні. Знову ж нагадаю Бориса Олійника: «Заблукані в глухім чортополосі, з похмілля так і не збагнули суть, що то ж не ми йдемо сліпі та босі, а нас ведуть». Тож закликаю: не обирайте до влади тих, які перебувають у різних інтерклубах, у нас вже був «Інтернаціонал», сьогодні будується новий. Ці люди лише маскуються під патріотів, а насправді спідтишка чинять дії, спрямовані на знищення нас з вами. Кожному своя черга: спочатку пенсіонери, потім молодші, а потім і підприємці. Не тіште себе, пани бізнесмени, тим, що у вас є гроші і вас це не зачепить. Зачепить. Бо всі українці повинні бути знищені, а добротні землі очищені й завойовані. Українцям місця на них не буде, хіба що в резерваціях. І, мабуть, не випадково приїздила колись у Григоро-Бригадирівку, де вже є «козацький стан», делегація американських індіанців.
Паталогічна ненависть місцевих чиновників до старшого покоління мені добре відома. П’ять років допомагала я 90-річному інваліду війни 1-ї групи Ісакову в поновленні порушених владою конституційних прав на житло. Йому поталанило – отримав квартиру. Декілька років «воював» з чиновниками інший безногий інвалід війни О. Шенгур, так і помер, нічого не добившись. Усе це тому, що минуле повинно бути стертим з історії разом з носіями пам’яті про минуле. Не цураються чиновники знущатися навіть над колишніми працівниками міськради. З етичних міркувань не буду про всіх згадувати, але от в минулому номері «Ехо» надрукована стаття про те, як розвалилася у будинку стіна. Мешканка будинку — колишній працівник міськради, 93-річна бабуся. Секретар ради пояснює, що житло старенька отримала від міської ради, але допомогти ніяк, бо той будинок не є власністю ні міської ради, ні самої бабусі. Люди добрі, цю, вибачайте, маячню читають працівники прокуратури, міліції, КРУ і ніхто не запитає: чий же то будинок? Де ж облік власності? Як так сталося, що він тепер нічийний, він що, з неба впав?
Так і живемо, як писав поет, «не зная тех тиранов, что превратили нас в баранов».
Колись, ще будучи народним депутатом, Олександр Мороз ставив питання про складення повноважень тими чиновниками, які перебувають у масонських ложах, та все марно. А ми ще й самі їх у владу обираємо. Люди, прокиньтеся, доки ще не пізно.

Автор: Людмила Пряхіна для «ЕХО з регіону»
23 серпня 2011, 10:57 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.