Свято до Дня Незалежності

29 липня у сільському Будинку культури села Бродщина пройшло свято під назвою «Незвичайний концерт або Подарунок для всіх», присвячене Дню Незалежності України.
Повітряними кульками та гірляндами прикрашена сцена, а в центрі — стіл із головним подарунком.
Перед початком святкової частини присутні отримали різнокольорові метелики для участі в конкурсах: кожен колір відповідав певному типу змагання. Також увазі глядачів була представлена книжкова виставка «Горнусь до тебе, Україно!».
Сільський бібліотекар і організатор святкового дійства Світлана Несвіжа привітала жителів села зі святом та розпочала урочистий вечір. Щоб активізувати участь у конкурсах, показали головний приз, який отримає достойний переможець.
Вечір був цікавий та пізнавальний. Адже учасники могли не тільки перевірити свої знання, а й дізнатися багато нового. У конкурсах брали участь не тільки діти, а й дорослі. Усі з захопленням виконували запропоновані завдання. Глядачі підтримували учасників та вболівали за них. Сумувати не доводилося нікому.
Кожний учасник отримав солодкий приз, а переможець — подарунок.
Фінальний конкурс був найбільш напружений та цікавий, адже змагалися за головний приз. Переможницею стала Руслана  Тьомкіна.
На закінчення вечора Світлана Григорівна подякувала за допомогу у підготовці та організації свята Оксані Ковтун, Марії Бережній, Євгенії Варич, Крістіні Пилипенко, Михайлу Бережному та Михайлу Варичу. Окрема подяка — сільському голові Наталії Довгій за фінансову та організаційну допомогу.

Автор: Алла Прудка
24 серпня 2011, 15:18 | Кобеляки |

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.