П’яний заробітчанин лякав біличан бензопилкою

П’яний заробітчанин лякав біличан бензопилкою
На щастя, далі погроз справа не дійшла. А п’яного хулігана скрутили самі жителі селища.
У неділю вранці жителі Біликів жваво обговорювали новину: «По барах бігав п’яний дядько із бензопилкою і кидався на людей!» Ці розмови мали під собою основу.
Як відомо, нині на території Кобеляцького району тривають роботи по ремонту та розширенню залізничної колії. На них задіяні сотні працівників, у тому числі і приїжджих. Один із таких робітників і відзначився в Біликах суботнього вечора.
Чоловік, добряче «хильнувши», вирішив прогулятися вулицями. І не лише для того, щоб подихати свіжим прохолодним повітрям і протверезіти. Ні, заробітчанину захотілося кохання. Його він шукав по білицьких барах. Але вередливі біличанки не оцінили залицянь заїжджого кавалера. А позаяк «загравав» він досить грубо, то місцеві хлопці втихомирили його любовну пристрасть за допомогою кулаків. Причому робили це неодноразово.
Тоді захмелілий кавалер прийняв ну дуже неадекватне рішення. Він прийшов у своє помешкання, взяв там бензопилку і попрямував у центр селища. Що спонукало його скористатися будівельним інструментом — напевне, не зможе пояснити і він сам. Можливо, чоловік вирішив, що бензопилка додасть йому мужності і вигляду «а ля Шварцнеггер» у фільмі «Командо» і він матиме шалений успіх у біличанок. А можливо, заробітчанин надивився фільмів жахів «Пилка» та «Різня бензопилкою у Техасі» і прагнув утнути щось подібне. Та у будь-якому разі його старання успіхом не увінчалися. Білицькі хлопці вчергове не оцінили польоту фантазії заїжджого заробітчанина. Вони знову банально «нам’яли» йому боки, обеззброїли і викликали міліцію. Швидше за все, «мачо» відбудеться адміністративним покаранням.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
26 серпня 2011, 12:45 | Кобеляки | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.