Перевірки малого бізнесу за ініціативою ДПС не проводяться

Перевіряються лише підприємства, які підпадають під категорію «ризикових» на підставі скарг та заяв громадян, які обов’язкові до розгляду відповідно до діючого законодавства, а також за вимогою правоохоронних органів. Оскільки до оподаткування залучені суб’єкти господарювання з значними валовими обсягами — втрати до бюджету від того, що не перевіряються малі підприємці, не відчуваються. Дрібні порушення не цікавлять — це не питання забезпечення надходження до бюджету значних сум та детінізації економіки. При зменшенні декларування доходів підприємці втратять можливість бути «неперевіряємими».

Маєте запитання — телефонуйте!
15, 16 вересня 2011 року: з 11.00 до 12.00 за телефоном 3–11–41 заступник начальника Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ Гусакова Людмила Вікторівна відповідає на запитання: нововведення Податкового кодексу, подання звітності в електронному вигляді», з питань діяльності відділення та протидії мінімізації доходів, податкового зобов’язання, адаптації податкового законодавства України до законодавства ЄС та проти мінімізації доходів, з питання порядку звернень громадян та проблемних питань в оподаткуванні, прибутковості підприємств, оподаткування доходів фізичних осіб, питання умов надання соціальної пільги, отримання «зарплати в конвертах», оподаткування прибутку підприємств, спрощена система оподаткування.

До відома громадян району
Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ запрошує суб’єктів підприємницької діяльності району на семінари-практикуми (безкоштовні) які відбудуться о 11 годині в приміщенні Кобеляцького відділення (м.Кобеляки, вул.Касьяна, 2, теми семінарів-практикумів: Нововведення Податкового кодексу. Проблеми та нові можливості. Практичні рекомендації». 14 вересня 2011 року (кабінет № 8) для юридичних осіб. 15 вересня 2011 року (кабінет № 8) для фізичних осіб. Телефон для довідок: 3–11–41.

Автор: Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ
9 вересня 2011, 11:20 | Кобеляки | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.