«Ура! Я перемогла!»

«Ура! Я перемогла!»
Переможницею фотоконкурсу «Міс Кобеляки-2011» стала 19-річна Ярослава Тереніна.
За підсумками голосування Ярослава набрала 223 голоси і перемогла з великим відривом від інших учасниць. Друге місце посіла Ярослава Лембірко. Згідно читацького голосування, вона набрала 154 голоси. Третє місце зайняла Таня Васильченко, яка набрала на один голос менше від Ярослави Лембірко, 153 голоси.
Ярослава Тереніна навчається у Харківській державній академії фізичної культури на четвертому курсі. У майбутньому Ярослава — тренер з фітнесу та спортивних танців.

— Чи прохала кого-небудь голосувати за тебе?
— Друзів у мене багато. Коли вийшов у світ номер «ЕХО» із фотографіями, то я повезла його показати друзям. Звичайно ж, друзі голосували за мене. Проте нікого не змушувала цього робити (сміється — авт.)

— Які емоції ти відчула, коли дізналась про свою перемогу?
— На той момент я отримувала передачу від батьків. Коли мені подзвонили, я на всю маршрутку закричала: «Ура! Я перемогла!». Довго сміялася і не могла заспокоїтися. Подруга в свою чергу також зраділа за мене і почала всім розповідати, що я виграла у фотоконкурсі.

— Як відреагували на твою перемогу рідні?
— Мама також дуже зраділа. Їй повідомила першій. «Ну, слава Богу, пройшли», — з полегшенням відповіла мама. Бабуся також зраділа. Загалом, всі радісно зустріли цю новину.

— Як гадаєш, що посприяло твоїй перемозі?
— Мабуть те, що у мене багато знайомих та друзів. І з усіма я товаришую. Можливо, що у батьків багато знайомих і вони також віддавали свої голоси за мене.

— За кого з учасниць ти віддала б свій голос?
— Я голосувала за Юлю Фадєєву і за Інну Лисак. На мою думку, ці дівчата також гідні перемоги.

— Це перший досвід у ролі фотомоделі?
— Ні, у Харкові з подругами раніше фотографувались. Хоча ці фото робили для себе. Та маленький досвід фотомоделі уже є. Скоро у Харкові буде проводитись подібний конкурс. Можливо, і там візьму участь.
На завершення Ярослава подякувала усім, хто віддав за неї свій голос. «Адже без вашої підтримки я б цього не досягла», — додала переможниця.





Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»
16 вересня 2011, 17:15 | Кобеляки | Культура та освіта

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.