У Новосанжарському районі затримали наркодилершу

У Новосанжарському районі затримали наркодилершу
Під час оперативного відпрацювання працівники Новосанжарського райвідділу міліції натрапили на слід особи, яка здійснювала продаж наркотичних речовин. Спритна наркодилерша мешкала у селі Зачепилівка і заробляла на життя, регулярно підторговуючи канабісом. Щоб затримати жінку на «гарячому», правоохоронці підіслали до неї свого «покупця». Під час операції купівлі-продажу торговку і затримали. Під час обшуку у її будинку правоохоронці вилучили 1,2 кілограми наркозілля та отримані за реалізацію наркотиків кошти. Крім того, у одній з кімнат міліціонери знайшли ще 2 кілограми канабісу, приготованого до продажу. За збут наркотиків жінка може на чималенький термін опинитися за ґратами. Зараз затримана перебуває під арештом, проти неї порушена кримінальна справа за статтею 307 Кримінального кодексу України.

***

А мешканець Руденківки під час затримання заперечував, що вирощував коноплю на продаж. Пояснював правоохоронцям, що усе запасав для себе. Як «для себе» у чоловіка було багатенько травички — аж 300 грамів.
Того ж тижня міліціонери під час обшуку будинку одного з мешканців Нових Санжар знайшли 400 грамів коноплі. Крім цього, на подвір’ї росли іще 34 рослини зеленого кольору, які зовнішнім виглядом дуже нагадували ту саму коноплю. Рослини направили на експертизу. Якщо підтвердиться, що це конопля, на чоловіка очікує кримінальна відповідальність. Адже покарання наступає вже у разі, коли у домогосподарстві посіяно більше 100 рослин маку чи 10 стебел коноплі.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
5 жовтня 2011, 15:57 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.