Безпека на дорозі

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму на території області проходить тиждень «Безпечна дорога до школи».
Державтоінспекція Полтавської області звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, суворо дотримуватись Правил дорожнього руху.
Особливу увагу слід звертати на наших наймолодних учасників дорожнього руху. Батьки! Пояснюйте і показуйте дітям, як потрібно правильно переходити вулиці та дороги. Наголошуйте, що дотримуватися Правил дорожної азбуки потрібно завжди і всім, чи ти пішохід, чи велосипедист, чи водій.
Звертаємося також і до водіїв: побачивши дитину на проїжджій частині, вживайте всіх заходів безпеки. Біля місць відпочинку дітей особливо будьте уважні і заздалегідь знижуйте швидкість, не робіть обгін транспорту, зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Коли вже сталася трагедія і під колеса вашого транспортного засобу потрапила дитини, негайно вживайте всіляких заходів, аби скоріше надати їй кваліфіковану медичну допомогу, не залишайте неповнолітніх помирати на дорозі…
Водії! Від вас залежить життя і здоров'я дітей!
Тільки спільними зусиллями збережемо життя і безпеку наших дітей!

Автор: Олег ОЛЕФІРОВ, заступник командира взводу з обслуговування стаціонарного посту №2, капітан міліції
14 жовтня 2011, 12:07 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.