Володимир Проскура звільнений без криміналу

У середу стало відомо, що «знаменитий» через скандальний інцидент завідуючий відділом культури та туризму Кобеляцької РДА звільнився з роботи за власним бажанням.
Напередодні редакція «ЕХО» звернулась за коментарем до першого заступника Кобеляцької РДА Михайла Рудича. Як відомо, після появи в мережі Інтернет та в друкованих ЗМІ інформації про те, як завідуючий відділом культури за допомогою матюків спілкувався з підлеглою, в районі створили спеціальну комісію з розслідування цього інциденту. Її очолив саме Михайло Рудич.
Михайло Олександрович повідомив «ЕХО», що за цим фактом дійсно проводиться службове розслідування. Члени спеціальної комісії вже зустрічались і з Володимиром Проскурою, і з Ольгою Павелець, автором знаменитого диктофонного запису, і з свідками події.
На момент розмови з журналістом, а це було у вівторок, 19 жовтня, остаточного рішення комісія ще не прийняла. Головна причина цього — відсутність офіційної відповіді з райвідділу внутрішніх справ. Адже після конфлікту Ольга Павелець звернулась з відповідною заявою до правоохоронців. Також Михайло Рудич повідомив, що Володимир Проскура деякий час перебував у відпустці, а на початку поточного тижня знову вийшов на роботу.
Ольга Павелець уже отримала офіційну відповідь з міліції. Але чомусь не з кобеляцького райвідділу. Документ підписаний заступником начальника УМВС у Полтавській області І. О. Огієнком. Правоохоронці відмовили Ользі у порушенні проти Проскури кримінальної справи. Водночас вони підтвердили факт нанесення їй легких тілесних ушкоджень і (цитата) «…з метою недопущення в подальшому протиправних вчинків, працівниками Кобеляцького РВ УМВС з громадянином Проскурою В. К. проведено бесіду профілактичного характеру, винесено протокол офіційного застереження та попереджено про передбачену діючим законодавством відповідальність». Тобто міліціонери фактично підтвердили факт конфлікту між Проскурою і Павелець.
Напевне цей документ у середу потрапив і до спеціальної комісії РДА. Адже в цей же день стало відомо, що Володимир Проскура написав заяву про звільнення за власним бажанням. Її задовольнили. Інформацію редакції надав уже згадуваний Михайло Рудич.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
21 жовтня 2011, 13:53 | Кобеляки | Суспільство

1. New York / 22 жовтня 2011, 13:11 Цитувати
Мало інфи.
Миколайович, а можна більше подробиць?
2. Іван С. / 28 жовтня 2011, 13:19 Цитувати
Їм ніколи такою чепухою займатися! Вони щас через пресу беруть за горло тих хто відмовився брати участь у вкраденому ними шоу. А як ви думали, адже кожен учасник приводив з собою групу підтримки яка платила за білети. А тепер дуля з маком а не грошики!!!
3. New York / 3 листопада 2011, 07:51 Цитувати
4. студент пише:
«пора і за вищих братись... »

А ніяк вже так!
Отам, де ти написав, що журналіст маніпулює чиєюсь свідомістю, йдеться про безполєзность диктофонних записів.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.