Мрії здійснюються!

У прохолодні осінні дні так приємно полинути далеко-далеко від реальності, у світ найзаповітніших мрій. А хто з нас не любить помріяти? Іноді на самоті, коли сумно, іноді наодинці з коханою людиною… Інколи нам здається, що для щастя потрібно здійснення тільки одного бажання…
Багатьох мрійників не покидає бажання «побачити Париж та померти». Думаю, вмирати зовсім не обов’язково, але Париж відвідати мрію.
Або хоча б побачити море взимку — здавалось би, в чому проблема? Сіла на потяг, декілька годин — і ти в Одесі. Спостерігай море досхочу! Але завжди на перешкоді стають якісь дріб’язкові проблеми: то нестача часу, то грошей.
Днями, мені випала нагода познайомитись із дуже цікавою особистістю та співрозмовником — Валерієм Кришнем. Цей чоловік віднедавна прославив на весь світ не лише наш край, а й взагалі всю Україну. Поспілкувавшись із Валерієм якихось п'ятнадцять хвилин, можна надовго зарядитись позитивом, натхненням та енергією. Цей ще зовсім молодий чоловік є прикладом людини, яка втілює свої мрії у реальність. Він багато чого досяг у своєму житті. Більшість лише мріє до кінця свого життя здійснити хоча б щось із цього немаленького списку. Це, — і навколосвітня подорож, і фотовиставка, і написання книжки, і створення мультфільму. Цей список можна продовжувати.
А все почалося із «записки у майбутнє», яку він написав близько п’яти років тому. У ній він пообіцяв собі, що обов’язково реалізує свою мрію — здійснить навколосвітню подорож. І він виконав дану обіцянку: об’їхав весь світ на своєму мотоциклі. Та записка була лише початком, важливим першим кроком на шляху до здійснення бажаного.
При спілкуванні з Валерієм розумієш, що втілити у життя всі свої мрії не так уже й важко. Варто насправді цього захотіти. Зі слів мандрівника, у реалізації його мрії найважливішими були три складових: віра у себе, віра у Бога та любов до батьків. Як бачимо, фінансове питання він взагалі не включив до цього переліку.
Головне — мрії потрібно втілювати в життя. Якщо вони у вас є, то не відкладайте їх у довгий ящик і спробуйте реалізувати їх уже сьогодні. Тільки не забувайте уважно дивитися на світ і не пропускати можливості, які нам регулярно дарує життя. Адже мрії все ж таки здійснюються. І це доведено Валерієм Кришнем!

Автор: Дарія Старостіна
4 листопада 2011, 12:12 | Кобеляки | Редакційна

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.