У центрі Кобеляк планують відкрити майданчик для відпочинку

У центрі Кобеляк планують відкрити майданчик для відпочинку
Він має виникнути на розі вулиць Шевченка і Касьяна.
Днями до редакції звернулись кілька жителів Кобеляк із запитаннями. Людей цікавило, яку новобудову запланувала міська влада у самому центрі Кобеляк поряд із пам’ятником Шевченку. Громадяни розповіли, що недавно міськрада вилучила у одного із кобелячан земельну ділянку, на якій був розташований гараж. За чутками, на цьому місці мають спорудити розважальний заклад для молоді.
Сергій Галушко, секретар міськради, до якого «ЕХО» звернулось за коментарем, частково підтвердив інформацію. Щоправда, зробив уточнення:
— Земельну ділянку міськрада не вилучала. Вона й була у комунальній власності. Просто ми прибрали звідти гараж. До речі, чоловіку, котрий його встановив, знайшли інше місце для розміщення споруди.
На місці, котре вивільнилось, міська влада у 2012 році планує створити невеликий майданчик для відпочинку кобелячан. Про молодіжний розважальний заклад мова навіть не ведеться. Цього не дозволяють ні міський бюджет, ні архітектурні норми. Натомість там створять таку собі зону для відпочинку, яких у Кобеляках не надто багато: встановлять кілька лавок, ліхтарі освітлення та відновлять роботу фонтана, котрий за радянських часів тут і знаходився. Площа буде викладена плиткою. Загальний кошторис новобудови планується в межах 50–60 тисяч гривень.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
4 листопада 2011, 13:55 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.