«Купила б собі панду за мільйон»

12 фактів з життя дванадцятирічної дівчинки Аліси Ковальчук.
Книги не читаю. Раніше читала багато, а зараз проводжу свій вільний час переважно «В Контакті.». Спілкуюся там постійно з друзями: до уроків, під час перерв, після школи. Вони для мене все і займають багато часу в моєму житті.
Не люблю брехні та зради. Не терплю цього найбільше в людях, коли говорять одне в очі, а поза очі — зовсім інше. Для мене це рівноцінно зраді. Був такий випадок, що дівчинка, яка начебто була мені подругою, а «увела» мого хлопця. Мене це дуже засмутило.
Говорю на мові співрозмовника. Я завжди переходжу на мову співрозмовника, чи то він українською спілкується, чи російською або англійською. Щоб людям було зручно зі мною говорити.
У школу не хочеться ходити, але там мої друзі, тому я ходжу заради них найбільше. У школі є предмети, які мені подобаються: музика, фізкультура, малювання. Не подобається, що в школі деякі вчителі занижують оцінки, бо старалася, відповідала, а тобі кажуть: «Сідай, 6 балів». Розчаровуєшся і не хочеться вчити той предмет знову.
Розмовляю з подружками про подорожі, про те, хто куди хоче поїхати. Людей обговорюємо. Але найбільше часу займають розмови про хлопців.
Побачення починаються з 10 років. Маю хлопця Гришу. Йому 16 років. Ми просто спілкуємося і зустрічаємося — нічого такого. Ми навіть не цілуємося. Взагалі у дівчаток такий період побачень починається уже з 10 років.
Люблю Нові Санжари за чисте повітря і красиву природу. Я бувала в Одесі і Миколаєві, але там важче дихається і краєвиди бідніші.
Не подобається наш президент. Віктор Федорович навіть не вміє нормально говорити державною мовою. З цього приводу постійно сміються люди, а це не гідно президента.
Хочу більше слави. Хотіла б стати популярною, як мої кумири: репер Артем Лоїк, співачка Ані Лорак, Тіматі, або переможець шоу «Х-фактор» Олексій Кузнєцов.
Люблю слухати музику: «АК-47», «Баста», «Катя Самбука». Чому? Тому, що вони популярні.
У мене є чотири мрії: перша — вдало вийти заміж, друга — побувати в заповіднику, третя — купити панду, а четверта — стати співачкою, бо маю співочий голос.
Якби я виграла мільйон, то купила б панду. Бо, мабуть, більше  ні на що не вистачило б грошей. Або відкрила б дуже дорогий бутік чи салон для дівчат.
Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»
4 листопада 2011, 16:59 | Нові Cанжари | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.