У Нових Санжарах викладають «старе місто»

У Нових Санжарах викладають «старе місто»
Селище продовжує змінюватися. Замість старого асфальту на тротуар кладуть плитку. А у самому центрі закінчують роботи над щойно зведеною чотириповерхівкою.
Змінювати стару асфальтну доріжку тротуарною плиткою, яка має назву «старе місто», почали ще влітку. Спочатку замостили ліву сторону від площі Перемоги, потім продовжили класти плитку вздовж ряду магазинів у центрі селища. Скрізь доріжка викладена із різної за кольором плитки — сірої, червоної, жовтої.  Лише перед виходом із РАЦСу майстри використали виключно червону. Із неї виклали два серця, які, напевно, символізуватимуть кохання новоствореної подружньої пари.
— До морозів ми плануємо дійти до східців «Полагросервісу», — говорить селищний голова Андрій Река, — як бачите, під’їзд до колишнього будинку побуту ми відгородили трубами. Залишимо тут лише персональне місце для паркування автомобіля інваліда, який у цьому приміщенні займається ремонтом взуття.
Саме навпроти колишнього будинку побуту завершується будівництво нового чотириповерхового приміщення. Серед новосанжарців уже не перший рік ходять чутки стосовно того, що міститиметься у новобудові. Одні запевняють, що банк, інші — що офісні приміщення. Дехто переконує, що там міститиметься торговий центр.
— Це вирішуватиме власник, — констатує Андрій Река, - ми його запитуємо, але він нічого конкретного не каже. Може, якісь офіси, може, банківська установа. Він же нам не повинен звітуватися. Дозвіл на будівництво ми йому дали, тепер чекатимемо,  що ж тут буде.
Доки будівництво закінчують, біля новобудови вже облаштовують новий паркан. Щоправда, спочатку довелося розвалити старий відбійник з каменю, який простягався від рогу аж до «ПриватБанку». Але його практично за тиждень замінили новим і вже поставили труби майбутнього паркану.
— А от плитку у цьому році ми там уже не кластимемо, — говорить Андрій Река, — доведеться дочекатися весни і тоді вже братися за облаштування нового тротуару.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
12 листопада 2011, 09:37 | Нові Cанжари | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.