З перших вуст

Рубрика щотижневих зустрічей Кобеляцької міської ради ветеранів
Начальник Кобеляцького цеху телекомунікаційних послуг №9 Микола Терещенко:
«Наша установа займається виконанням усіх планових показників: ремонт та установка телефонів, установлення Інтернету. Зараз ми працюємо над ремонтом кабельних ліній, обрізанням гілок, що заважають у нашій роботі, перетягуванням та заміною кабелів, укріпленням опор та багато чого іншого.
Тарифи на встановлення телефонів: телефон встановити для організації, не має значення — бюджетна чи госпрозрахункова установа — 300 гривень. Для населення – 120 гривень. Абонентна плата для бюджетників — 29 гривень 74 копійки, для госпрозрахункових організацій — 44 гривні. Телефон плюс Інтернет коштує для організації 180 гривень, з виїздом спеціаліста – 240 гривень. Для населення —73 гривні, а з виїздом спеціаліста – 133 гривні».
Запитання:
На сьогодні радіо — збиткове. Думаю, скоро залишимося без радіо. Радіоприймач придбати немає де. Навіть у Харкові їх дістати ніде. Чи є у вашій організації працівники, які можуть відремонтувати старий радіоприймач?
Відповідь:
Цю проблему треба піднімати. На сьогодні багато людей відмовляються від послуг радіомовлення в зв’язку з тим, що не можуть придбати радіоприймач. А працівників таких немає.
Запитання:
Зараз більшість користуються мобільними телефонами. Чи часто бувають такі випадки, коли люди відмовляються від стаціонарних телефонів?
Відповідь:
Так, є такі випадки. Різниця між встановленими і знятими телефона становить 55 апаратів. Це гарний показник.

Автор: «ЕХО з регіону»
12 листопада 2011, 12:42 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.