Працівники карного розшуку затримали квартирного крадія

У період з 25 вересня по 19 листопада поточного року 32-річний мешканець с. Шевченки скоїв чотири квартирних крадіжки.
25.09.2011 року в селі Орлик у вечірній час, коли подружжя відпочивало в домі і дивилося телевізор, молодий чоловік пробрався непомітно в будинок і викрав два мобільних телефони, DVD-програвач та кошти в сумі 80 грн. Після чого правопорушник вирішив, що можна ще «поживитися»: пішов до сусідів через два будинки та викрав з подвір’я велосипед «Салют».
10.10.2011 року в селі Шевченки з дачного будинку, хазяїн якого зараз проживає в місті Дніпропетровськ, молодик викрав телевізор марки LG і пульт керування до нього.
Продовжуючи свою злочинну діяльність, в ніч на 20.11.11 він скоїв крадіжку бензопили «Сургут» з господарчого сараю в селі Деменки. Але господар одразу помітив крадіжку та звернувся до міліції. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Олександр Драний, Іван Савченко, Дмитро Колісник затримали підозрюваного. У нього з будинку були вилучені крадені речі. За цими фактами порушені кримінальні справи, передбачені ст. 185 ч. 2, ч.З КК України.


Боротьба з незаконним обігом наркотичних засобів

Працівниками карного розшуку під час відпрацювання території Бутенківської сільської ради в селі Бутенки Кобеляцького району в ході огляду господарства 23-річного гр. Т., який ніде не працює, в коридорі житлового будинку було виявлено та вилучено пакунок з наркотичною речовиною каннабіс, вагою в 300 грамів, яку він зберігав для власних потреб без мети збуту. По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками ст. 309 ч.І КК України. Під час проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Генофонд» оперуповноваженими лейтенантом міліції Владиславом Ярошенком в районі Кобеляцької ЗОШ в м. Кобеляки затримано гр. В., 1985 р. н., мешканця Кобеляк, не працюючого, у якого в ході особистого огляду в правій кишені куртки виявлено та вилучено шприц, заповнений наркотичним засобом опій-ацетильований — рідиною бурого кольору ємкістю 3 мл.
По даному факту проводиться перевірка, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ст. 309 ч.І КК України.


Автор: Віра Гомонюк, інспектор по роботі з населенням
4 грудня 2011, 11:21 | Кобеляки | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.