День інваліда в Ліщинівці

День інваліда в Ліщинівці

У переддень Міжнародного дня інваліда для підопічних Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернату влаштували невелике свято.

Днями у просторому залі психоневрологічного будинку-інтернату зібралися люди, котрі потребують особливої уваги та підтримки від суспільства. У Міжнародний день інваліда їх об’єднує одне горе — вроджені або ж набуті вади здоров’я. Для них влаштовують концерти, дарують подарунки, а вони навіть не знають, чи називати цей день святом.

Другого грудня працівники Центру культури та дозвілля і аматори кобеляцької сцени влаштували невеликий концерт для підопічних Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернату. Найгучнішими оплесками глядачі зустрічали гуморески у виконанні Ольги Павелець. Після виконання гуморесок у залі ще довго не стихали емоції. Яскраві посмішки викликав віночок українських народних пісень у виконанні ансамблю «Камертон». Запальна енергетика виконавців подарувала глядачам гарний та піднесений настрій. Яскравим вираженням подяки було те, що вже після концерту вдячні глядачі щирими посмішками та закликами: «Приїздіть ще!» проводжали артистів аж до самого автобуса.

Відзначення Міжнародного дня інваліда — це нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Добре, що є небайдужі люди, котрі не оминають можливості зібрати їх разом і потішити хоча б невеликим концертом. Адже Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги, і яким необхідно допомогти відчути себе рівними з усіма.









Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»
9 грудня 2011, 16:38 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.