Учасники пісенного шоу возять із собою тигреня

Учасники пісенного шоу возять із собою тигреня

У більшості населених пунктів Кобеляччини артистів, які беруть участь в шоу, вітали ледве не оваціями.

Як повідомив «ЕХО» організатор і продюсер пісенного шоу «Вмієш? Співай!» Сергій Городенко, його проект вийшов на новий рівень. Про це вже давно говорили, одні чекали, інші навіть критикували Сергія за те, що артисти «засиділись» у Кобеляках. Адже мешканці райцентру, у порівнянні з іншими, мають змогу регулярно відвідувати концерти та інші мистецькі заходи. А ось «у селах у веселих» часто-густо виникає так званий «культурний вакуум». Молодь ще має дискотеки, а ось люди віком за 30… Крім вечірнього перегляду телевізійних передач, їм практично нічого не залишається. А тут — справжнє шоу та ще й «вживу»!

Сергій Городенко розповів, що в турне по селах Кобеляччини, як правило, беруть участь 10 артистів. Склад сталий, хоча інколи відбувається незначна ротація. В основному ж на концерти їздять «одвічний романтик» Василь Стогній, улюблениця хлопчаків-підлітків Ярослава Матюхова, Ольга Павелець, яка шокує публіку своїм банківським стилем, учасник канавського гурту «Час Пік» Олександр Руденко, юна Каріна Матевосян та її мама Маргарита, Олена Шуліка із Красного, Артем Шмигленко з Орлика, власник неповторного голосу Владислав Стрюк, Вероніка Безчасна з Бутенок та Євген Філіп.

Тигреня Олі Павелець стало причиною гучного конфлікту

Кожен із учасників шоу має свою родзинку або, як кажуть в артистичних колах, «фішку». Так Оля Павелець возить із собою тигреня. За чутками, саме воно стало одним із приводів для гучного конфлікту між нею та вже колишнім завідуючим відділом культури Володимиром Проскурою. Нібито вони не змогли поділити авторські права на цю «фішку». Тигреня, звичайно, не є справжнім, це — м’яка іграшка. Вона цікаво контрастує з Олиними порваними джинсами та іншими атрибутами міської хуліганки.

Та все ж більшість артистів користуються іміджем, більш прийнятним для сільської аудиторії, яка не надто полюбляє будь-який екстрим. Їх пісні та виступи ліричні, спокійні, подобаються людям більш старшого віку. Незмінним успіхом користується Василь Стогній зі своїм «Шовковим серцем». Ну, а «Чорнобривці» у виконанні Владислава Стрюка завжди витискують сльозу в жінок.

Неприємний сюрприз очікував у Біликах

Розпочалось турне учасників шоу із Василівки — батьківщини Сергія Горденка. Тут реклама концерту не була потрібна взагалі. Невеликий зал місцевого клубу глядачі заповнили вщерть. У Василівку приїхали жителі з усіх навколишніх сіл.

А от концерт у Біликах став для артистів таким собі «холодним душем». На шоу був проданий «аж» один квиток. Та все ж, як співав Фреді Меркьюрі, «шоу має продовжуватись». І артисти відіграли концерт перед своєю єдиною, а тому найпочеснішою і найшановнішою глядачкою. Бабуся Галина, так її звали, отримала море позитивних емоцій та компліментів. Адже всі пісні були присвячені їй.

Натомість в Орлику послухати концерт прийшли більше 130 чоловік. Воно й не дивно, адже у це село нечасто навідуються артисти з Кобеляк. Публіку особливо «запалювати» не довелось, вона «завелась» із першої пісні. Концерт тривав значно довше, аніж заплановані півтори години, а найбільше аплодисментів звучало під час виступу земляка — Артема Шмигленка.

У Орлику довелось думати про тілоохоронців

Звичайно, під час турне не обійшлося без всіляких курйозів. У Орлику місцева молодь так захопилась шоу, що навіть після закінчення концерту довго не відпускала артистів. «Автографи, фотографії на пам’ять, на кілька хвилин ми відчули себе справжніми зірками», — сміється, розповідаючи, Городенко. Щоб пройти крізь натовп, артистам довелось докласти чимало зусиль. Вони навіть жалкували про відсутність тілоохоронців.

У Іванівці одна жіночка прийняла касира шоу за знамениту телеведучу Катерину Осадчу. І настирливо вимагала сфотографуватися з нею. А звукооператор Олексій Золотухів під час концерту так захопився іграшкою-головоломкою, що ледве не забув про виконання своїх обов’язків. Йде шоу, артист співає, а звукорежисер не помічає, що мікрофон не включений.

За плечами учасників шоу — виступи у Василівці, Орлику, Біликах, Бутенках, Самарщині, Іванівці. Наступні концерти відбудуться: 17 грудня — в Дашківці, Шевченках, Радянському, 18 грудня — в Озерах, Комендантівці та Кіровому, 24 грудня — у Красному та Бродщині. Вартість квитків — 10 гривень.
Більш детальну інформацію про організацію концертів можна отримати у Сергія Горденка.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.