У Кобеляках відсвяткували День місцевого самоврядування

У Кобеляках відсвяткували День місцевого самоврядування

Напередодні Дня місцевого самоврядування у районному Центрі культури та дозвілля відбулись урочистості з нагоди свята.

В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування. Напередодні свята, рівно об 11:00, у Центрі культури та дозвілля зібрались і самі винуватці свята. Це ті, хто раніше або зараз працюють в сільських, селищних, міських та районних радах. Усі в піднесеному передсвятковому настрої, гарно одягнені та з квітами у руках. В очікуванні привітань, вони зайняли місця в залі.

У ході урочистих зборів представники влади відмітили, що майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Воно гуртує людей, незалежно від віку, поглядів та уподобань. І завдяки наполегливій праці, компетентності, відповідальності та активної громадської позиції тих, хто працює в цій структурі, вдається розбудовувати Кобеляцький район.

Першим до вітального слова вийшов голова районної ради Юрій Тагадюк.

— Приємно бачити тих людей, — каже голова райради, — котрі особисто причетні до соціального розвитку району, самовіддана праця яких відзначається вагомим внеском у становлення місцевого самоврядування. Цей день є святом громади кожного села, селища та міста.

Наостанок Юрій Іванович побажав здоров’я і добра усім, хто своєю наполегливою працею звершує місцеве самоврядування. І подякував за сумлінне виконання обов’язків перед людьми.

Далі до слова запросили голову районної державної адміністрації Анатолія Таранушича.

Вітаючи працівників місцевого самоврядування, голова райдержадміністрації зазначив, що саме завдяки зусиллям цих людей вдалося досягти високих показників у соціально-економічному розвитку Кобеляччини.
— Сьогодні становлення нашої держави відбувається тільки демократичним шляхом, — каже Анатолій Олексійович. — І це свято цілком пов’язане із становленням нашої держави. Можна говорити і бажати багато. Та мені хочеться побажати одного, головного: розуміння одне одного. Адже тільки в єдності наша сила!

Після цих слів кращих із кращих нагородили почесними грамотами. Як виявилось, кращими була більша частина присутніх у залі. Після закінчення офіційної частини урочистостей розпочався святковий концерт за участю місцевих співаків та колективів художньої самодіяльності району.






Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.