«Куцалава» випустить новий альбом

«Куцалава» випустить новий альбом

Відомий реперський гурт з Гадяча, учасники якого зараз мешкають у Нових Санжарах та Полтаві, віднедавна змінив назву, записав нову пісню та планує зняти кліп.

Про все це ми дізналися у фронтмена музичного гурту Руслана Ємця (Слейка). Він розповів, що останнім часом у гурті сталися значні зміни. Власне, «Куцалава» розпалася. Руслан зі своєю командою від’єднались від Антона Пазенка (Тонік), з яким розійшлися через різні життєві і музичні погляди. На сьогодні оновлений гурт має і нову назву —  «Сім’я по духу». І складається з трьох чоловік. Це, власне, сам Руслан Ємець (Слейк) — текст, вокал; Галина Ємець (Кудряшка) — вокал; Богдан (DJ Bodee) — музика. Ця команда вже готує до випуску диск, який складатиметься з 15 треків. Його планують випустити в 2012 році.  Диск записують на власній Полтавській студії звукозапису «FOS-Records». Музичні композиції альбома виконані в різних стилях: хіп-хоп, альтернативний реп, ерен-бі, реп-кор та інші. Слейк це обґрунтовує так:

— Ми не обмежуємо себе в стилях. Робимо пісні, які йдуть з душі. Я особисто пишу тексти для наших пісень тільки ті, які пережив. Від людей чую численні відгуки, що їм і подобаються наші пісні за життєві історії в них,  наявність сенсу. Мені не цікаво вигадувати щось, щоб написати те, що не відчуваю.

Руслан Ємець говорить, що, на відміну від попередніх альбомів,  нові пісні  стали дорослішими, як і вони самі. Випустивши диск,  гурт планує здійснити тур в підтримку нового альбома по містах України, а також, можливо, Росії. Ще хочуть зняти за кордоном кліп на пісню «Кохання є».

Слейк розповідає, що «Сім’я по духу» не працює на комерційні замовлення.

— Нам пропонували за немалі гроші написати пісню для політичної партії, але ми відмовляємося від такого. Ми незалежні і нам так зручно. Багато продюсерів пропонували нам співпрацю, але ми відмовлялися. Щоб працювати з продюсером, потрібно ламати себе, підлаштовуватись під образ, який нав’язують. Співати пісні, які скажуть. Не хочеться стати маріонеткою в чиїхось руках. Ми співаємо для душі, для людей.

Руслан говорить, що має свій бізнес і сам вкладає власні кошти в гурт. Це, власне, і робить його незалежним від спонсорів і продюсерів.

Гурт веде активну музичну діяльність. «Сім’я по духу» їздить давати концерти мінімум 1-2 рази на місяць. Фронтмен говорить, що замовлень буває дуже багато — до 50 на місяць, бо люди їх знають, тому і запрошують. Але їздити на всі запрошення фізично неможливо. У цьому році гурт давав концерти в Чернігові, Полтаві, Чернівцях та інших великих містах України. Були і за кордоном —  у Туреччині. Виступали на одній сцені з відомим реп-гуртом «Тріада». Також запрошують на свої виступи інші реп гурти, які проходили відбір на конкурсній основі.
Є і свої здобутки. У столиці нашої країни, в одному з конкурсів, який проводився серед музичних гуртів України, ввійшли в кращу трійку. «Сім’я по духу» не лише співають самі, а й співпрацюють з командою «London Hill», членами якої є багатьом відомий співак з Нехворощі Андрій Діденко та його друг Антон Бакунович . Разом вони вже записали спільну пісню «Сколько тех людей». У перспективі хочуть зняти на неї кліп. І далі співпрацювати з музичною командою та випустити спільний альбом.

Руслан Ємець говорить, що готується до виходу і його сольний альбом, який він пише вже 10 років. Крім музичної  діяльності, займається організацією концертів по Україні. Що ж штовхає репера  не зупинятися на досягнутому?

— Музика, яка в крові,  — говорить, посміхаючись, Руслан, — це, мабуть, уже до кінця життя. Я просто не уявляю його без музики.

«Музична хвороба», як виявилося, передається у спадок. У родині Ємців співають не лише батьки — Руслан і Галина, але і їх донька Тіна. У свої три роки вона ще не надто добре говорить, але вже впевнено і, головне, гарно співає. Музикант сам дивується:

— Вона знає, де дихнути, коли співає! І так гарно у неї виходить — це дивовижно!

Мабуть, дається взнаки те, що дівчинка скрізь їздить з батьками по концертах з самого малку. І до того ж має чудові «музикантські гени» від тата і мами. Можливо, пройде зовсім небагато часу і маленька Тіна заспіває на одній сцені зі своїми батьками.

Від автора. Нові та старі композиції «Куцалави» та «Сім’ї по духу» можна знайти у соціальній мережі «Вконтакті».





Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.