Студенти сильніші від школярів

Студенти сильніші від школярів

24-го грудня у спортивних залах Новосанжарського НВК розіграли волейбольний кубок, присвячений пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.
Традиційний волейбольний турнір зібрав чотири кращі команди району — «Студент» та «НВК» з Нових Санжар, «Лелюхівку» та «Малий Кобелячок».
Перед початком ігор до волейболістів звернувся заступник голови районної організації «Союз «Чорнобиль-Україна» Володимир Бульбаха. Він побажав спортсменам вдалої гри і пообіцяв, що переможець буде гідно відзначений.

Команди змагалися за системою «кожен з кожним». Cпочатку молоді волейболісти «НВК» були сильнішими за досвідчену «Лелюхівку» — 2:0. Потім майстерна та комбінаційна гра «Студента» принесла йому успіх у грі з «Малим Кобелячком» — 2:0. Потім першу перемогу здобула команда з Лелюхівки, яка обіграла волейболістів з Малого Кобелячка — 2:0.

Інтрига у боротьбі за перше місце могла з’явитися у поєдинку «Студента» та «НВК». Школярі на рівних змагалися з досвідченішими та майстернішими опонентами. І поступилися лише по сумі трьох партій — 2:1. Своє перше місце «Студент» підтвердив впевненою перемогою над Лелюхівкою — 2:0. У підсумку команда «Студент» зайняла на турнірі І місце і отримала з рук учасників ліквідації аварії на ЧАЕС Володимира Бульбахи та Анатолія Бунецького кубок, грамоту та грошову винагороду. Як і було обіцяно спочатку. Команда «НВК» посіла ІІ місце і отримала пам’ятний кубок та грамоту. Третьою стала Лелюхівка, яку організатори відзначили почесною грамотою.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.