Новий рік уже прийшов

Новий рік уже прийшов

Принаймні, вихованці дитячого садка «Сонечко» зустрічали його вже 27-го грудня. І хоча надворі не було снігу, натомість у них були справжня ялинка, Снігуронька і, звичайно ж, Дід Мороз.

Для вихованців старшої групи це свято Нового року було особливим. Адже вони востаннє зустрічали його у стінах рідного садочка. Наступного року вони вже будуть повноправними учнями і підуть на ранок до школи. А поки що усі дітлахи у яскравих та оригінальних костюмах зібрались перед входом до своєрідної зали, щоб за хвилину зайти досередини і побачити усміхнені обличчя своїх тат і мам, дідусів та бабусь. Вони, незважаючи на зайнятись, змогли прийти, щоб подивитись на новорічне свято, яке влаштували їхні дітки.

Першою із наступаючим Новим роком своїх вихованців привітала завідуюча «Сонечка» Ніна Романець. Дітки не забарилися із вдячною відповіддю. Вони читали віршики, хором співали пісень. А як танцювали! Під сучасну версію пісні «Зима» дітки так вистрибували, що батьки просто не знали, що робити, — фотографувати своїх чад чи аплодувати їм з усієї сили. Дітки іще б стрибали і веселилися, якби не отримали телеграму від самого Діда Мороза. У ній він сповіщав про свій приїзд. І вихованцям надзвичайно швидко потрібно було приготувати йому подарунок. Вихователька запропонувала подарувати йому мішечок із найдорожчим, що можуть запропонувати дітлахи. Четверо гномів укинули туди красиві та рідкісні камінці. Після цього вони ще й привітали усіх батьків на англійській мові. Такі собі гноми-лінгвісти. Потім усі дітлахи разом заспівали англомовну пісеньку «Happy New Year».

Дівчатка-зорі передали Дідові Морозу по різнокольоровій зірочці. Хлопці-пінгвіни без жалю віддали на подарунок дідусеві справжнє арктичне ескімо, а дві дівчинки-рибки вкинули до мішечка чарівні мушлі. Наостанок дві сірі мишки та кіт у чоботях потанцювали рок-н-рол і теж додали від себе по подарунку. Останнім до глядачів вийшов симпатичний і зелененький дракончик, який перейняв у кота естафету. Адже у наступному році саме він буде повноправним господарем.

Після віршиків, танців та співів дітки нарешті повсідалися на свої місця. І традиційно — хором — почали гукати Діда Мороза. Він, звісно ж, не забарився і дуже швидко прийшов на свято. Щоб потішити дідуся, дітки разом із ним співали пісень, танцювали та дарували йому свої віршики. А в кінці досить впевнено відповідали на його загадки. Вражений таким душевним прийомом, Дід Мороз дістав свій величенький мішок і роздав кожному вихованцю «Сонечка» по новорічному подарунку. Від хвилювання дідусь ледь не обділив свою внучку — Снігуроньку. Але потім швидко виправився і дістав із дна мішка подаруночок і для неї. Дітки у боргу не лишились і у відповідь вручили Діду Морозу свій мішечок із сюрпризами. Той подякував і вирушив вітати із Новим роком інших дітлахів. А вихованці садка швидко порозбігались до своїх мам і тат, бабусь та дідусів. Адже це заради них вони так гарно танцювали, красиво співали і виразно читали вірші.









Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.