Першокласників привітав «гламурний» Дід Мороз

Першокласників привітав «гламурний» Дід Мороз

Минулої п’ятниці першокласники Кобеляцької загальноосвітньої школи № 2 провели новорічне свято, до якого всі натхненно готувалися.

Весело і змістовно пройшли новорічні святкування у перших класах Кобеляцької загальноосвітньої школи № 2 імені Олеся Гончара. Це був перший дебютний виступ малюків у стінах рідної школи. Вони продемонструвати всім присутнім у залі те, чого навчилися за декілька місяців навчання у школі. У коридорі навчального закладу дітлахи разом із батьками зібрались в очікувані свята. Усі вони були святково одягнені та з гарним настроєм. На дітях можна було побачити найрізноманітніші костюми: сніжинки, бетмени, вовки та лисички. Хлопці з першого «А» класу, для прикладу, були одягнені у ділові костюми з білими шарфами. Вони того дня були галантними джентльменами. А дівчатка — вишуканими леді у білих сукнях. Своїми «дорослими» діалогами на тему жінок та політики вони потішили глядачів.

Свято розпочала завуч з навчально-виховної роботи Наталія Чуніхіна. Вона повела малюків чарівними стежками новорічної казки. До участі у святі також залучили школярів старших класів. Особливо сподобались глядачам пірати-бешкетники, котрі намагалися зіпсувати свято та забрати подарунки. Але, як і у всіх казках, добро завжди перемагає зло. Тому бешкетники подружилися з дітлахами і веселилися з ними на святі. Разом з ними співали, читали вірші та водили хороводи. Також дітей привітав шестирічний Дід Мороз. Як він сам себе назвав — «гламурний». Було видно, що цьому маленькому дідусю заважає борода, яку той постійно поправляв. Він привітав своїх однокласників та глядачів із наступаючим святом і розказав новорічний віршик. Дуже сподобалось дітлахам робити новорічну зарядку. Хоча учням її було робити дещо незручно, особливо дівчаткам у пишних бальних сукнях. Та дівчата нітрохи не відставали від спритних хлопців і підстрибували нарівні з ними. Ну і, звичайно, на свято завітали Дід Мороз та Снігуронька! Який же Новий рік без їхніх привітань та подарунків? Діти зраділи появі довгоочікуваних гостей. Разом із ними вони грали в запальні ігри та відгадували загадки. Артистами цього дня були абсолютно всі першокласники. Тому, звичайно ж, всі вони отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки. Судячи з блиску оченят найменших учнів, котрі зачаровано спостерігали за ходом свята, можна з впевненістю сказати, що воно пройшло на славу.








Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.