Стародніпропетровська в очікуванні асфальту

Схоже, що багатостраждальна і проклята десятками автомобілістів міська дорога таки дочекається капітального ремонту.

До редакції зателефонував житель Кобеляк Віктор Акімов. Представившись, він попрохав: «Ну напишіть нарешті про вулицю Стародніпропетровську. Ну це ж кошмар якийсь. Скільки поважних людей тут живе. Чому вони мовчать, чому преса мовчить. Тут же машиною їздити вже неможливо».

Дізнавшись, що преса, на відміну від поважних людей, неодноразово повідомляла про жахливий стан асфальтного покриття на вулиці Стародніпропетровській, Віктор Акімов настояв: «Все одно, приїдьте, сфотографуйте, напишіть ще раз». А вже при зустрічі чоловік розповів: «Ви знаєте, мені по роду моєї діяльності часто доводиться жити в Росії. Їх дороги і наші — це небо і земля. Дуже прикро за Україну, за рідні Кобеляки. Класне ж у нас містечко, а ось дороги…»

Наступного дня ми завітали в міськраду, щоб дізнатися, як розвивається ситуація з обіцяним ремонтом вулиці Стародніпропетровської. Міський голова Олександр Ісип розповів: «Ви вчасно. Якраз учора був заключений договір між міськрадою і «Райавтодором» про початок робіт з капітального ремонту цієї вулиці. Роботи проводитимуться від перехрестя вулиці Ракетної і до вулиці Чкалова. Це близько 500 метрів. Для проведення ремонту з державного бюджету виділені 202800 гривень. Почнуть працювати у перших числах жовтня. Думаю, до Покрови ремонт закінчать».

Очільник міста додав, що взагалі на ремонт вулиці має надійти більше 600 тисяч гривень. Швидше за все, інша частина цієї суми буде виділена у 2013 році.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
28 вересня 2012, 18:03 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.