У Сергія Горденка з’явилась група підтримки

У Сергія Горденка з’явилась група підтримки

У понеділок райцентром почали розклеювати листівки на підтримку опального продюсера.

Автор чи автори листівок закликають кобелячан пікетувати райвідділ внутрішніх справ у знак підтримки Сергія Горденка. Також вони вимагають звільнити Сергія з-під варти, а 9 жовтня прийти до Кобеляцького райсуду, де розглядається справа, в якій Горденку інкримінують шахрайські дії. На думку прокуратури, продюсер шоу «Вмієш? Співай!» незаконно привласнив кошти, призначені для виплати призу переможцеві конкурсу Василю Стогнію.

У листівці стверджують, що Сергія Горденка, котрий перебував на лікуванні в Кобеляцькій ЦРЛ, прийшли заарештовувати п’ять міліціонерів, а при затриманні на нього одягли кайданки. А на виручку продюсерові прийшов журналіст, редактор «Полтавської думки» і колишній кандидат у нардепи, Олександр Кулик.

Заради справедливості потрібно нагадати, що під час затримання Сергія Горденка, на місці події із сторонніх осіб перебував лише кореспондент «ЕХО». І ніяких кайданок на руках продюсера не було. Як не було і цілої групи кобеляцьких правоохоронців. Як немає у райвідділі міліції і приміщення під назвою СІЗО.

Схоже на те, що автори звернення до кобелячан несвідомо чи зумисно перекручують реальні факти. До речі, Сергія Горденка взяли під варту через систематичну неявку в зал суду, а не в межах кримінальної статті, яку йому інкримінують.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
9 листопада 2012, 18:41 | Кобеляки | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.