Дорогу в Кобеляках перестали будувати через «неправильне» голосування?

Дорогу в Кобеляках перестали будувати через «неправильне» голосування?

Рубрика «Ходять чутки, що...»

Жителі райцентру повинні ще пам’ятати, як наприкінці жовтня, приблизно за тиждень до дня голосування на парламентських виборах, у Кобеляках почали активно ремонтувати дорожнє покриття по вулиці Фрунзе. Шляховики трудились у будь-яку погоду, зрізуючи старий, роздавлений транспортом, асфальт і натомість кладучи нове покриття. Хвацьким працівникам не заважав навіть дощ, за кілька днів вони заасфальтували половину вулиці, а потім зупинились. Напевне, поїхали голосувати.

Минуло кілька днів, потім тижнів. А вулиця Фрунзе так і залишилась розполовиненою. На одній її частині автомобілі їдуть по свіженькому асфальту, на другій — стрибають по ямах. Жителі Кобеляк навіть почали говорити, що подібним чином влада мстить кобелячанам за «неправильне» голосування. Адже містяни дружно підтримали двох опозиційних кандидатів, проігнорувавши провладного. У кобеляцькій міськраді прокоментувати виниклу ситуацію не змогли. Чиновники пояснили, що дані роботи фінансуються з держбюджету і причин їх припинення вони не знають. Щоправда, відзначили, що це навряд чи пов’язано з виборами, швидше за все виникла затримка у фінансуванні.

Олег Хряпа, представник кобеляцького райавтодору, теж заперечує вплив будь-яких результатів виборів на ремонт кобеляцької дороги. Він розповів, що техніка лубенського підприємства, котре працювало на вулиці Фрунзе, знаходиться в Кобеляках. І в будь-який момент готова приступити до роботи. А затримка в їх проведенні пов’язана з проблемами фінансування. У шляховиків недостатньо грошей, щоб закупити бітум. Хряпа спрогнозував, що ремонт ось-ось відновиться. Більше того, розповів, що за планом у цьому році повинні перекласти більше 2-х кілометрів покриття на дорозі Дніпропетровськ-Кобеляки-Решетилівка. Від Розрізної гори, у районі Бережнівки, у напрямку райцентру.

Із дня розмови, яка відбулась із представником райавтодору, минуло вже близько двох тижнів. Ремонт так і не відновився. Отже, можна очікувати, що стелити асфальт почнуть у грудні, по свіжому снігу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
23 листопада 2012, 16:31 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.