Ножем під серце

Ножем під серце

У селі Великий Кобелячок двоє друзів не поділили одну дівчину.

Закінчилося усе сваркою, фінальну крапку у якій поставив кухонний ніж.

Як прийнято говорити у таких випадках, ніщо не віщувало біди. Того дня двоє друзів разом відпочивали. Відпочинок полягав у спільному розпиванні алкогольних напоїв різної міцності. Коли обидва були вже «хороші», почали згадувати старі образи. Справа у тому, що один із товаришів — назвімо його Сергій — раніше зустрічався із їхньою спільною знайомою Олею. Але потім дівчина від нього пішла. До цього самого друга — Руслана. Сергій почав не надто красиво висловлюватися на адресу своєї колишньої. Другові це не сподобалося. За хвилину між хлопцями спалахнула суперечка. Розмова на підвищених тонах закінчилася кровопролиттям. Руслан, розлючений поведінкою друга, схопив кухонний ніж, яким незадовго до того нарізали закуску, і вдарив Сергія. Той упав, з рани на грудях побігла кров…

На щастя, життя хлопчини вдалося врятувати. Хоча медики констатували, що йому таки добряче пощастило. Ніж потрапив у груди юнака трохи нижче від серця. Ще б кілька сантиметрів вище — і ця історія мала б набагато сумніше закінчення. Зараз Сергій перебуває у Новосанжарській ЦРЛ. За словами медиків, його стан — середньої тяжкості.

Проти Руслана новосанжарські правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 121 Кримінального кодексу: «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
7 грудня 2012, 18:00 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.