Свято працівників органів місцевого самоврядування

Свято працівників органів місцевого самоврядування

7 грудня в Україні відзначали День місцевого самоврядування. Мова йде про депутатів рад усіх рівнів, сільських, селищних та міського голів, секретарів місцевих рад, ветеранів органів місцевого самоврядування та всіх тих, хто причетний до цієї сфери.

З нагоди свята у Кобеляках вітали всіх працівників органів місцевого самоврядування. Об 11 годині в районному Центрі культури та дозвілля почали збиратися всі, хто так чи інакше причетний до цієї сфери. Перед початком концерту в холі Центру культури та дозвілля розважали гостей троїсті музики. Також присутні мали змогу ознайомитись із книжковою виставкою, а в залі переглянути сюжет про Кобеляцький район на мультимедійному проекторі.

Через декілька хвилин у залі погасло світло і на сцену вийшли ведучі. Вони оголосили про відкриття урочистостей і одразу ж зазвучав Державний Гімн. Усі присутні піднялися зі своїх місць. Далі до вітального слова запросили голову Кобеляцької районної ради Юрія Тагадюка, який привітав колег зі святом. Окремі слова вдячності він висловив депутатам районної ради.

— Наш депутатський корпус складається з найбільш достойних представників територіальних громад Кобеляцького краю. Сьогодні у цій залі зібрались ті, чиєю наполегливою працею, волею, енергією та професіоналізмом створюється історія місцевого самоврядування Кобеляччини. Я переконаний, що з такою командою та досвідом ми здатні вирішити будь-які найскладніші завдання, — підсумував Юрій Іванович.
Наступним на сцену запросили голову Кобеляцької районної державної адміністрації Анатолія Таранушича. Він також привітав усіх, хто причетний до органів місцевого самоврядування та побажав міцного здоров’я, родинного тепла й успіхів у справах.

— Нам вдалося знайти алгоритм спільних дій виконавчої влади і депутатів районної ради. І це дуже важливо для життєдіяльності Кобеляцького району. Жодне рішення, яке виносилося на сесію районної ради за останні два роки, не лишилось не виконаним. Усі зусилля, які ми втілюємо в життя, мають свої результати, — зауважив Анатолій Олексійович.

На завершення свого виступу Анатолій Таранушич подякував усім без виключення сільським головам нашого району та міському голові за роботу, яку вони проводять кожного дня.

Після привітань представників влади перейшли до нагородження кращих працівників органів місцевого самоврядування. Усіх, хто виходив на сцену присутні вітали гучними оплесками.

А далі привітали 23-х матерів-героїнь Кобеляцького району з присвоєнням цього почесного звання. Усіх по-черзі викликали на сцену, вручали посвідчення, нагрудний знак та квіти.

Після офіційної частини свято продовжилось концертною програмою. Вітали присутніх безліч артистів нашого району. Це і діти з будинку дитячо-юнацької творчості, які розказували кумедні віршики. Ведучі розповіли, що це — майбутні депутати. Дарували настрій глядачам і хор «Криниця» Кобеляцького центру культури та дозвілля. А танцювальний колектив «Гномики» з Радянського сільського будинку культури подарували глядачам українську польку. А завершила свято Роксолана Різун піснею «Україна — вишиванка».






Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.