У скільки обійдеться зустріти Новий рік?

У скільки обійдеться зустріти Новий рік?

До Нового року залишилося менше ніж три тижні. На прилавках магазинів з’явилися незмінні атрибути зимових свят — ялинкові прикраси, гірлянди та солодкі подарунки.

Попит на них зростає з кожним днем. Адже більшість людей уже зараз починають розмірковувати, як прикрасити свою оселю і якими подарунками порадувати друзів та рідних.

Ми вирішили відвідати декілька торгових точок, щоб з’ясувати, наскільки багатим є асортимент новорічних товарів у Нових Санжарах.

Ялинка здавна стала чи не найголовнішим атрибутом наступаючого свята. У останні роки набули поширення штучні ялинки. Отож на ринку штучні деревця можна придбати за різними цінами. Ялинки висотою до 70 см. коштують 30-50 грн., 130 см. — 150 грн., 150 см. — 200 грн., 170 см. — 250 грн.. Щодо ялинкових прикрас, то набір із 4 великих різнокольорових куль тут можна придбати за 80 грн., гірлянди на 100 лампочок продають по 25 гривень, сніжок коштує від 7 до 20 грн.. Магніти на холодильник, брелоки та сувеніри у вигляді змії, яка є символом наступного року, продають від 4 до 15 гривень.

У магазині «Крамничка» ціни дещо інші. Штучну ялинку висотою 1,30 м тут пропонують за 222 грн., 1,5-метрова коштує 278 грн., а 1,80 м. — 349 грн.. Ціна набору із 8 ялинкових прикрас — 55 грн., 2 великі кулі можна придбати за 12 гривень, а 3 кулі дещо меншого розміру — за 8,50 грн. У магазині «Катруся» пропонують вже прикрашені маленькі штучні ялинки вартістю від 23 до 40 грн.

Батьки, в яких є діти дошкільного або молодшого шкільного віку, заздалегідь планують для них вбрання на новорічний ранок. Усі, хто з якихось причин не зможе власноруч виготовити святковий одяг, мають можливість купити вже готовий.

У магазині «Одяг та взуття для дітей» великий вибір карнавальних костюмів. Костюми Колобка, Мушкетера, Мальвіни, Клоуна та інших казкових персонажів коштують в межах 200 гривень.

Більшість, а особливо діти, не уявляють новорічних свят без солодких подарунків під ялинкою. Різноманітні цукерки і шоколадки, запаковані у яскраві упаковки, що мають вигляд скриньок, будиночків, ялинок, продаються в супермаркеті «Продукти». Солодкий подарунковий набір фабрики «Рошен» вагою у 250 грамів коштує 17,85 грн., 650-грамовий цієї ж фабрики — 55,30 грн.. Набір фабрики «Конті» (900 гр.) коштує 80,70 грн., а кілограмовий — 99,75 грн.. Пакуночок, в якому містяться шоколадні цукерки й іграшковий ведмедик «Барні», продається за 75,30 грн. Так само коштує пакуночок із цукерками від фабрики «Мілка» та теплими навушнками.

Після виходу цього номера «ЕХО» у друк до Нового року залишиться трохи більше двох тижнів. Саме час подбати про новорічні подарунки, новорічні прикраси та новорічний настрій.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»
18 грудня 2012, 09:31 | Нові Cанжари | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.