Допоможемо людині!

Минулого тижня до редакції тижневика звернувся житель Нових Санжар В’ячеслав Кривошей. Чоловік прийшов, щоб розповісти про свою біду та попрохати про допомогу.

Мешкає В’ячеслав Кривошей у Нових Санжарах. Розповідає, що раніше — протягом приблизно семи років — він працював на селищному кладовищі. Потім поїхав на заробітки до Росії. Там у Санкт-Петербурзі влаштувався на роботу електриком. Але довго не пропрацював. У чоловіка сталися два поспіль приступи, схожі на епілептичні. Через це довелося залишити роботу і повернутися в Україну.

— Іще чотири роки тому я проходив обстеження у Полтаві. І тоді у мене у голові виявили якесь маленьке утворення, завбільшки як горошина, — розповідає В’ячеслав Кривошей, — але тоді поставили неправильний діагноз. З того часу вона виросла. І зараз уже завбільшки як горіх!

Чоловік простягає листок паперу. Це медичний діагноз, який він отримав 13-го грудня у Новосанжарській ЦРЛ. «Об’ємне новоутворення правої лобної тім’яної ділянки».

— Тоді у Полтаві мені пояснили, що у мене відбулися епілептичні припадки. Але це був неправильний діагноз. Це сталося через пухлину. Коли змінюється тиск, вона затискає ту ділянку мозку, яка відповідає за вестибулярний апарат. І я тоді практично не можу контролювати свої рухи.

Чоловік розповідає, що консультувався вже з різними лікарями. Одні полтавські медики, яким він не надто довіряє, наполягають на терміновій і дуже дорогій операції. Інші, яким він більше схильний вірити, запевняють, що врятувати його може курс лікування, який чоловік має розпочати якнайскоріше.

— Цю пухлину можна медикаментозно заморозити, законсервувати, щоб вона не продовжувала рости. Перед цим іще потрібно пройти додаткову діагностику у Полтаві, а потім у Києві, — говорить В’ячеслав Кривошей. — Але для курсу лікування потрібні 30 тисяч гривень, яких у мене зараз немає.

Повернувшись із Росії, чоловік мешкає у Нових Санжарах разом з матір’ю, хворою на цукровий діабет. Грошей на лікування у чоловіка немає. Тому, щоб врятувати власне життя, він звернувся за допомогою до місцевої влади. У райдержадміністрації йому пообіцяли розглянути його звернення на комісії з надання матеріальної допомоги. Також чоловік планує звернутись до Григорія Перерви, помічника народного депутата Олексія Лелюка. Через «ЕХО» В’ячеслав Кривошей прохає про допомогу всіх небайдужих. Якщо ви маєте змогу і бажання допомогти чоловікові, скористайтеся наступними банківськими реквізитами: «Креді Агріколь банк», номер картки 6770010200021966, Кривошей В’ячеслав Олександрович.

Рахунок: 22244000000043. МФО: 300614. ЗКПО:14361575. Призначення: поповнення карткового рахунку № 26251000769842. Контактні телефони: (050)661-22-24; (097)532-09-46.
Цій людині потрібна наша допомога.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
22 грудня 2012, 09:50 | Нові Cанжари | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.