Міліціонери і школярі дивились мультик про дядю Стьопу і кіно про наркоманів

Міліціонери і школярі дивились мультик про дядю Стьопу і кіно про наркоманів

У рамках проведення Всеукраїнського тижня правових знань, відбулась тематична зустріч учнів кобеляцького НВК № 1 із співробітниками райвідділу міліції.

Зважаючи на специфіку аудиторії, із якою довелось зустрічатись, правоохоронці вирішили провести бесіду в розважальному стилі. Адже відомо, що традиційні лекції, нехай і дуже повчальні та потрібні, часто-густо викликають у школярів відверту нудьгу. Їм і навчальної програми вистачає, а тут ще й міліціонери зі своїми бесідами.

Тому правоохоронці «озброїлись» не лише цитатами із Кримінального та Адміністративного кодексу, а й дисками із записами популярних кінофільмів «Вулиці розбитих ліхтарів» та «Місце зустрічі змінити не можна». Навіть мультика про дядю Стьопу-міліціонера прихопили з собою. Ось так проходила ця зустріч: повчальна інформація перемежовувалась із переглядом художніх фільмів.

А учні 9-х класів розділились на команди, названі «Прометей» і «Максимум», та взяли участь у конкурсі на краще знання сучасного права. Крім того, працівник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Олександр Колінько продемонстрував епізоди з фільму про наркозалежних людей. Крім нього у зустрічі з школярами взяли участь старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Людмила Домнич та дільничний інспектор Олег Ворошило.


Автор: «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.