У Нових Санжарах святкували День працівника соціальної сфери

У Нових Санжарах святкували День працівника соціальної сфери

1-го листопада в приміщенні музичної школи відбулися врочисті заходи до Дня соціальної служби, де передовим працівникам цієї галузі вручали почесні грамоти та дарували святковий концерт.

На свято зібралися не тільки його винуватці, а й представники влади. Після вступних слів ведучої та пісні Каті Афоніної «Гімн рідному краю» з вітальним словом виступив заступник голови райдержадміністрації Володимир Борт, а заступник голови районної ради Микола Перерва підкреслив:

— Головна риса характеру людей, які працюють у соціальній службі — це людяність. Тисячі жителів району відчувають вашу сердечність, доброту та допомогу. Бажаю Вам добробуту та благополуччя в родинах!

Після цього лунали ще безліч побажань, але ними не обмежилися. Особливо заслуженим працівникам соціальної сфери вручали почесні грамоти та квіти. Присутні мали змогу переглянути слайди про роботу управління праці та соціального захисту населення, а ведуча супроводжувала демонстрацію розповіддю про суть та нюанси цієї непростої роботи. У такий же спосіб присутні мали змогу переглянути на слайдах і роботу пенсійного фонду, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального центру.

Між виступами представників влади можна було насолодитися музичними вітаннями. Радувала красою свого голосу Людмила Олефір, яка заспівала пісню «Кущ осінньої калини». Душевну композицію «Закохалася» виконували на скрипках Володимир Каплуновський та Анастасія Білокінь. Не обійшлося і без танцю. «Циганочку» виконували Аня Постольник та Ліза Кулачко. Могли гості свята послухати навіть марш з опери «Фауст», який віртуозно виконував на трубі Владислав Луговський. Концертна частина свята продовжилась композицією «Гей, сурмачі», яку зіграли на трубах дует у складі вже згаданого Владислава Луговського та Богдана Суботи. Порадувала піснею «Мечта»Валерія Яценко. Та, мабуть, найбільше оплесків зібрав Алім Чесак, який наприкінці заходу прекрасно виконав пісні «Наталі» та «Чумацький шлях». Гості свята нагородили виконавця не тільки щедрими аплодисментами, а й захопленими вигуками «Браво!».

Святковий захід ведуча, звертаючись до присутніх, закінчила такими словами:

— Щоб не вичерпалась ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!


Автор: Роза ТУМАНОВА
10 листопада 2013, 11:42 | Нові Cанжари | Культура та освіта



1. 444 / 11 листопада 2013, 08:16 Цитувати
а де гомля,на місце неї готують інваліда ФЕДОРЕНКА
2. гарі / 11 листопада 2013, 10:09 Цитувати
Поки цей Федоренко буде псувати людські долі.
3. жаворон / 11 листопада 2013, 10:44 Цитувати

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
4. Міхайліченко / 11 листопада 2013, 12:45 Цитувати
1. 444 пише:
«а де гомля,на місце неї готують інваліда ФЕДОРЕНКА»

А по моєму у Федоренка іншого кольору поверхность,щоб його на місце Гомлі поставили.Чи так ,як і Лебедин перефарбується.Ну що за країна ,одні й ті самі рожі.
5. ТАРАБРІН / 11 листопада 2013, 14:46 Цитувати
.
7. Міхайліченко пише:
«А по моєму у Федоренка іншого кольору поверхность,щоб його на місце Гомлі поставили. Чи так,як і Лебедин перефарбується. Що мова йде про сексуальну приналежність?»

Ну що за країна, одні й ті самі рожі.

6. Вона / 11 листопада 2013, 16:47 Цитувати
Одні й ті самі рожі. Тошнить! Від Перерв, Шовкового Левиця. Тільки одні свята! Всіх Героїв Рад.Союзу як персвяткуєм, так і молока в "Даноні" добавиться І зарплата. Свиней побільшає з коровами.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.