Завітала Осінь

Осінь. Золота пора. Жовкне, опадає листя. Ідеш по вулиці, а під ногами чути шепіт кленових листочків. Здається, що кожен із них розповідає свою осінню казку. Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе із собою.

Ось і до нашого дитячого садочка №2 «Золотий півник» завітала чарівниця Осінь. Чи то фея, чи царівна? Скільки радості вона принесла дітям старшої «В» групи (Ірина Колісник, Олена Сіра та Валентина Колісніченко). На осінню розвагу завітала і Шапокляк (Наталія Приймак). Разом із нею діти з задоволенням грали в гру «Калоші та калюжі». Навіть дощу дівчатка не злякалися і весело закружляли в таночку з парасольками. Діти навчили Шапокляк бути чемною, вихованою та доброю.

Звучить лагідна, осіння музика і до музичної зали заходить Осінь (Альона Діденко). Діти зустріли її піснею «Чарівниця осінь» (музичний керівник Наталія Вільхова). А також розповідали вірші, танцювали та грали в ігри разом із батьками. А щоб діти не хворіли і росли здоровими королева Осінь пригостила всіх диво-пирогом, який вона спекла разом із своїми помічниками — Вереснем, Жовтнем і Листопадом.

І на закінчення осінньої розваги діти разом із Осінню стали в хоровод.

Ось і скінчилося наше свято,

Осінь до нас ще прийде не раз.

Ви в неї повірте — і все буде гаразд!


Автор: Ірина КОЛІСНИК, вихователь групи
15 листопада 2013, 13:43 | Кобеляки | Культура та освіта

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.