За збут марихуани — чотири роки тюрми

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «МАК» працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Кобеляцького райвідділу виявили факт незаконного збуту наркотичних речовин.

Цю інформацію нам повідомив прокурор Кобеляцького району Вадим Кохно. А саме, правоохоронцям надійшла інформація про те, що громадянин 1994 року народження протягом тривалого часу займається збутом особливо небезпечного наркотичного засобу — канабісу (марихуани). У ході перевірки даної інформації були здобуті достовірні дані про те, що молодий чоловік дійсно продає згадані наркотики. Після проведення обшуку правоохоронці затримали хлопця. Після чого відкрили кримінальне провадження і направили його до суду.

За словами Вадима Кохна, справу розглянули за одне судове засідання. Обвинувачений визнав себе винним. Покарання за такий злочин передбачає обмеження волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією власного майна. Та суд урахував той факт, що підсудний має зовсім молодий вік та обставину, що він визнав свою провину та щиро покаявся. Тому йому призначили покарання у вигляді обмеження волі строком на чотири роки з конфіскацією майна, яке йому належить.

Також районний прокурор наголосив на тому, що сьогодні за збут наркотичних речовин передбачене найтяжче покарання — обмеження волі. І зовсім не має значення, якого роду наркотики.


Автор: «ЕХО з регіону»
18 листопада 2013, 09:26 | Кобеляки | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.