У дитячому садочку «Сонечко» дітки віршами та піснями вітали Осінь

У дитячому садочку «Сонечко» дітки віршами та піснями вітали Осінь

Минулого тижня у дитячому садку «Сонечко» влаштували традиційне Свято осені. Маленькі дошкільнята під уважними поглядами своїх менших товаришів розказували віршики, демонстрували сценки і водили хороводи.
Першими виступають дітки з середньої групи № 1. Допомагають їм вихователі: Тетяна Вібла, яка виступає в ролі ведучої, та Олена Бабенко, яка зображує Осінь. Усі дітки красиві та врочисті, у національних вишитих сорочках. Батьків на це свято вирішили не запрошувати, щоб зайве не нервувати юних артистів. Тому вони виступають перед дітками молодшої групи. Ті захоплено стежать за виступами старших і з величезною радістю плескають у долоні. Після кожного виступу малеча влаштовує таку овацію, що вихователям доводиться зупиняти любителів аплодисментів.
Маленькі артисти тримаються дуже добре. Упевнено читають вірші, танцюють із Осінню танки і зовсім не виявляють хвилювання. Ані трішечки. У фінальній сценці беруть участь усі, і хлопчики, і дівчатка. І коли після останніх звуків музики діти застигають усміхненою червоно-жовто-осінньою композицією, їм із задоволенням аплодують і маленькі глядачі, і їх вихователі.

Після першої частини свята артисти з середньої групи перетворюються на глядачів. А на сценічний килим виходять їх друзі з старшої групи № 1 разом зі своїми вихователями Валентиною Клюшник та Валентиною Луценко. Вони також читають вірші, голосно співають про осінь і демонструють сценку про гарбуза та інших городніх овочів. Коли музичний керівник Наталія Сьоміна награє веселу мелодію, у залі танцюють Гарбуз і Капуста, Часник і Картопля, Буряк і Морквина.

Натанцювавшись, наспівавшись і навеселившись, дітки — і артисти, і глядачі — швидко розправляються із найсмачнішими осінніми фруктами — червоними і жовтими яблуками. Вони, як будь-які виховані дітки, дякують за гостинці. А завідуюча садком Ніна Романець дякує їм за гарні виступи та подарований веселий настрій. Дітки радіють: у них усе вийшло! Такими хлопчиками і дівчатками батьки будуть пишатися.





Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК
19 листопада 2013, 10:19 | Нові Cанжари | Культура та освіта

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.