Ветерани відзначили День радянської міліції

Ветерани відзначили День радянської міліції

10 листопада, у колишній День радянської міліції, Україна відзначає День ветерана органів внутрішніх справ.

8 листопада 2013 року, напередодні свята, у приміщенні Новосанжарського РВ УМВС зібралися ветерани — правоохоронці, які раніше працювали в цьому підрозділі.

За дорученням начальника райвідділу Сергія Махна, з вітальним словом до ветеранів звернувся начальник кадрового забезпечення капітан міліції Артур Буря:

— Тривожні дні та безсонні ночі. Ваша робота без свят та вихідних забезпечила спокій та порядок на вулицях нашого району. Саме у вас навчається і продовжує переймати безцінний досвід нинішнє покоління міліціонерів.

Перед ветеранами виступив голова ветеранської організації ОВС Новосанжарського району Анатолій Цепкало, який привітав та вручив почесні грамоти ветеранам: Миколі Завізьону, Михайлу Колеснікову та Раїсі Бунецькій.

Потім виступив заступник голови ветеранської організації ОВС Новосанжарського району Микола Євтушенко, який підвів підсумки роботи ветеранської організації за рік.

На завершення зустрічі начальник кадрового забезпечення Артур Буря запросив весь колектив ветеранів на святковий обід.


Автор: Вікторія Долина, дільничний інспектор Новосанжарського РВ, лейтенант міліції
25 листопада 2013, 09:18 | Нові Cанжари | Суспільство

1. мужик / 25 листопада 2013, 21:26 Цитувати
Тільки влада чомусь забула привітати,Президент вітав ветеранів, але керівники напевно дуже високо піднялися.Скоро прийдеться мабуть спускатись
2. Віка / 26 листопада 2013, 17:08 Цитувати
А навіщо владі пенсіонери?

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.