У Кобеляках з’явився Спанч Боб

У Кобеляках з’явився Спанч Боб

Нещодавно на центральній вулиці нашого міста з'явився мультиплікаційний герой та улюбленець багатьох дітлахів.

Ми вирішили підійти та познайомитись з кобеляцькою копією головного героя мультфільму "Спанч Боб". Як вияснилось, це добре відомий багатьом у Кобеляках Сергій Горденко. Таким чином він вирішив розважити кобеляцьких дітлахів та їхніх батьків.

В ході нашої розмови Сергій розповів, що його давньою мрією є створення театру ростових ляльок. Якщо бути більш точними, це ляльки в зріст дорослої людини. Поки що він вирішив створити саме Спанч Боба. Адже на його думку, цей мультиплікаційний герой сьогодні є улюбленцем більшості дітлахів.

— Тим більше, що його створити було найлегше, — каже Сергій. — Пошила цей костюм мені сестра. Хоча на матеріал я витратив немало — близько тисячі гривень.

Надалі він хоче виготовити ляльки головних героїв відомого мультика "Маша і Ведмідь".

— Ближче до Нового року в сквері Богдана Хмельницького хочемо поставити велику новорічну платформу. Там якраз і будуть розважати дітлахів наші герої, — додав Сергій.

Допомагають у реалізації цього задуму лише рідні йому люди. І хоча Спанч Боб гуляє поблизу скверу всього три дні, та він вже користується неабиякою популярністю. Діти, йдучи зі школи або садочка, спішать до кобеляцького мультиплікаційного героя, аби погуляти та погратися разом з ним.

— Діти радіють мені, фотографуються та навіть запрошують на свій день народження, — підсумував Сергій. — І я впевнений, що в Кобеляках подібного ще ніхто не робив.






Автор: Дарія СРІБНА
21 листопада 2013, 16:30 | Кобеляки | Цікаве

1. Ярослав / 22 листопада 2013, 20:30 Цитувати
Треба бути обережним. Тесак і в Україну приїде.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.