У школу-інтернат приїжджав «Театр бульбашок»

У школу-інтернат приїжджав «Театр бульбашок»

Діти завжди з особливим нетерпінням чекають на Святого Миколая, адже це свято пов’язане з подарунками та гарним настроєм. У цей чудовий день у Кобеляцькій школі-інтернат відбулось справжнє казкове дійство.

У всьому світі Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тому малеча чекає на нього з особливим нетерпінням. Адже вони знають, що за їхню слухняність, старанність та працьовитість Миколай принесе подарунки і покладе їх під подушку чи в чобіток біля порога. Тому напередодні діти намагаються бути слухняними, щоб Святий обов’язково їх винагородив.

У день свята в Кобеляцькій школі-інтернат відбулось справжнє казкове дійство. До нього готувалися всі — і юні артисти навчального закладу, які представили глядачам казкову виставу, і педагогічний колектив, і маленькі глядачі, які, зізналися, що насамкінець свята вони очікують на якийсь надзвичайний сюрприз, обіцяний гостями.

Цього дня вихованці школи-інтернату презентували цікаву змістовну концертну програму, що включала в себе вірші та пісні. І всі вони були про Святого Миколая. На сцені з’являлися і бісенята, які намагалися знайти в навчальному закладі непослухів. Та їм це не вдалося. Також можна було побачити і янголят. А далі на свято завітав сам Миколай. Він зачитав декілька листів-сповідей, які напередодні написали діти та вкинули в одну велику скриньку. У них діти просили вибачення за свою поведінку, за те, що іноді «виводили» вихователів. А хто писав просто «Хочу машинку на пульту». І підпис «Це я — Федя з третього класу». Після чого Миколай роздав усім дітлахам подарунки. Також директор школи-інтернату Валентина Шпорт озвучила переможців конкурсу малюнків, який відбувся напередодні. Тема робіт також була приурочена до цього свята. Учасників конкурсу розділили на три вікові категорії. У першій, молодшій, перемогла Валерія Озоренко. Друге місце розділили між собою сестрички Влада та Зоряна Паламарчук, а третє посів Максим Хомічук.

У середній віковій групі кращими стали роботи Владислава Дашевського і Олександра Ковецького, які вибороли перше місце, друге зайняла Люба Яременко, а третє — Віталій Скрипай та Валентин Майданник.

А в старшій віковій категорії перемогли Таня Кащенко, Наташа Варака та Владислав Дергунов, зайнявши перше, друге і третє місця відповідно.

Після нагороджень переможців конкурсу свої подарунки дітям вручили гості свята. Дорослі намагалися не залишити без уваги жодну мрію і жодне бажання дітвори. Голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич подарував дітлахам синтезатор. А ініціативна група Кобеляцької районної прокуратури на чолі з районним прокурором Вадимом Кохном вирішили порадувати вихованців школи-інтернату незвичною виставою. Для цього вони запросили на свято артистів «Театру бульбашок» із Нових Санжар. І діти були просто в захваті від такого подарунку. Вони сміялися та аплодували. На сцені з’являлося безліч мильних бульбашок різної форми та розміру, вони літали по залу і навіть спалахували вогнем. До речі, вихованці інтернату також мали змогу взяти участь у виставі і на мить стати справжніми чарівниками. Отож, свято видалося на славу.









Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»
27 грудня 2013, 11:28 | Кобеляки | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.