У інтернаті проведено місячник до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

Із метою посилення профілактики захворюваності дітей та формування в них здорового способу життя педагоги Кобеляцької школи-інтернату постійно залучають вихованців до тематичних заходів та відкритих занять, які проводяться на базі навчального закладу.

З метою профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу і пропаганди здорового способу життя протягом місяця в школі проходять виставки дитячих фотографій та малюнків.

Для батьків учнів школи заплановано провести лекцію-зустріч «Профілактика ВІЛ-інфекції та СНІДу серед підлітків» за участю районного лікаря-інфекціоніста Віри Супруненко.

Для старшокласників навчального закладу соціальним педагогом Іриною Риковою організовано корекційно-виховні заняття з профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу й анкетування на тему «Чи все ми знаємо про СНІД?». А практичним психологом Оленою Лашко проведено диспут «СНІД у питаннях та відповідях». Також практичний психолог запланувала організацію зустрічі з районним лікарем-інфекціоністом, на якій діти зможуть послухати лекцію на тему «Що ми знаємо про СНІД?».

Вихователями школи постійно проводяться тематичні заходи з циклу «Я обираю здоровий спосіб життя».

Учителі предмету «Основи здоров’я» впроваджують у практику інтерактивні форми роботи. Основна їх мета — здобуття знань і формування життєвих навичок щодо зменшення вразливості до ВІЛ-інфікування та пропаганди здорового способу життя.


Автор: Любов КОЙНАШ, педагог-організатор

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.