Свято мужніх і відповідальних

Свято мужніх і відповідальних

З нагоди Дня міліції України в актовому залі Новосанжарського райвідділу відбулися урочисті збори, на яких, зокрема, були присутні голови районної ради і райдержадміністрації Володимир Левицький та Сергій Шовкопляс, селищний голова Андрій Река, а також прокурор району Артем Бугаєць.

У вітальному зверненні до присутніх начальник райвідділу міліції Сергій Махно зазначив, що захист життя, честі й гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань — завдання великої ваги, які правоохоронці виконують, щоб у державі панували мир і спокій.

Голова райдержадміністрації висловив впевненість у тому, що й надалі на Новосанжарщині зростатиме авторитет міліції, що правоохоронці робитимуть усе від них залежне для зміцнення громадського порядку, захисту конституційних прав громадян, забезпечення правопорядку заради спокою українського народу, заради майбутнього дітей.

Голова районної ради наголосив, що особлива увага й шана у цей святковий день людям, які стояли біля витоків становлення міліції Незалежної України — сивочолим ветеранам органів внутрішніх справ. Володимир Левицький висловив вдячність співробітникам міліції Новосанжарщини за сумлінну працю та високий професіоналізм.

— Зараз, як і завжди, працівники міліції стоять на захисті законних інтересів держави та громадян. Я переконаний у тому, що мир і спокій у суспільстві залежить від професіоналізму, компетентності й людяності кожного з вас. Щиро бажаю, аби ваша служба була спокійною. Міцного здоров’я, добробуту і благополуччя вам та вашим рідним, — зазначив Володимир Левицький.

Також під час урочистої зустрічі кращі працівники органів внутрішніх справ району були відзначені почесними грамотами, медалями та іншими нагородами. На завершення правоохоронці й почесні гості зібралися біля входу до райвідділу міліції, аби зробити груповий знімок на пам’ять.


Автор: Прес-служба районної ради
28 грудня 2013, 13:22 | Нові Cанжари | Суспільство

1. Ветеран / 29 грудня 2013, 21:43 Цитувати
Мужик,з 1985 по 2012 в списках ветеранів він не значився. Я проконсультувався з усіма кадровиками РВ.
2. шофер / 1 січня 2014, 23:45 Цитувати
Слухай ти... "номер 8", будеш підробляти шофера, будеш виглядати як жигуль на порепаній ризині зі значком мерседеса - тобі ето ясно? Поддєлка китайська...

Все шо мене тішить у таких випадках (а вони шось зачастішали), що гімна зазвичай не підробляють ))

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.