Одні крадуть кукурудзу, а інші... стовпи

Одні крадуть кукурудзу, а інші... стовпи

Нещодавно в чергову частину Новосанжарського РВ УМВС надійшло повідомлення від одного з працівників агрофірми , що в селі Судівка на одному із належних їм полів невідома особа здійснює крадіжку початків кукурудзи.

У ході виїзду на місце події дільничним інспектором міліції по гарячих слідах затримано особу з мішками, в яких знаходились початки кукурудзи. Злочинцем виявився 34 річний чоловік, який раніше не  притягувався до кримінальної відповідальності, мешканець смт. Нові Санжари.

Проти зловмисника відкрито кримінальне провадження також за ч. 1 ст. 185 ККУ (таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

***

24 вересня до Новосанжарського райвідділу надійшла заява про те, що близько 18:00 у селі Малі Солонці невідома особа шляхом вільного доступу викрала залізо-бетонну електроопору.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особу крадія.

Отже, як з’ясував оперуповноважений карного розшуку Сергій Киричок, близько 18:00 години громадянин С. помітив біля нежилого будинку бетонний стовп, подумав, що він нічий і знадобиться йому у власному домогосподарстві.

Слідчим відділом порушено кримінальне провадження за ст. 185 ч. 1 ККУ (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами та строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).


Автор: Вікторія Долина, Новосанжарський РВ УМВС
3 жовтня 2014, 16:41 | Нові Cанжари | Кримінал

1. читач / 3 жовтня 2014, 16:51 Цитувати
це якийсь цирк! пишуть про кукурудзу ... а про те шо в районі уже більше десятка будинків пограбували про це ні слова

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.