Хто ж очолить Новосанжарську селищну раду?

Декілька днів тому Нові Санжари облетіла звістка (цьому посприяла також любов населення до «сарафанного радіо») про те, що замість Андрія Реки виконуючою обов’язки селищного голови буде керівник комунгоспу Інна Коба. Ще й диктор у короткому відеоролику про вибори та переможця по 149-ому виборчому округу, який вийшов на телеканалі «Лтава» 10.11.2014 року, у кінці сказав:
— Одразу після того, як Центральна виборча комісія офіційно голосить про те, що Андрій Река є народним депутатом, обов’язки Новосанжарського селищного голови тимчасово виконуватиме керівник місцевого комунального господарства Інна Коба.
Багато запитань було чутно в отих людських балачках, головним із яких було:
— А хіба це законно? Адже закон «Про місцеве самоврядування в Україні», а саме стаття 42, частина 2, говорить, що «у разі звільнення з посади сільського, селищного, міського голови у зв’язку з достроковим припиненням його повноважень або його смерті, а також у разі неможливості здійснення ним своїх повноважень, повноваження сільського, селищного, міського голови здійснює секретар відповідної сільської, селищної, міської ради».
Щоб вияснити суть і не оперувати чутками та можливими помилками у відеоролику на обласному телебаченні, ми вирішили поспілкуватись із самим Андрієм Рекою, та, на жаль, на момент підготовки матеріалу зв’язатись із ним не вдалося. Деяку інформацію надав його заступник Валентин Івашина. Він повідомив, що насправді Інна Коба не зможе бути і не буде виконуючою обов’язки селищного голови, адже це дійсно незаконно. Виконувати обов’язки селищного голови буде секретар селищної ради Валентина Олянич. А Інна Олександрівна, за словами Валентина Миколайовича, виконуватиме обов’язки голови виконкому селищної ради.
 


Автор: Олександр ПОВІТКОВСЬКИЙ, «ЕХО з регіону»
14 листопада 2014, 19:07 | Нові Cанжари | Суспільство



1. Місцевий / 16 листопада 2014, 00:04 Цитувати
Але і це не дуже законно.А чому не сказав Івашина що кобу призначили ще одним заступником і депутати проголосували.Для чого ії тільки туди повибирали.Хлопати в ладошки
2. Метр / 17 листопада 2014, 21:19 Цитувати
У нас тут як у Голівуді, а більше мабуть Болівуді. Цирк як у Ки\ві-селище живе інтригою, хто займе місце в РДА, хто буде замість Реки, коли знімуть Супруна.Весело жити по новому, тільки автоматів не хватає
3. Белый / 18 листопада 2014, 01:01 Цитувати
2.Метр
«У нас тут як у Голівуді,»

Это точно!Район и поселок остались без первых руководителей.Может кто-то и порадуется:"мол нету их,а мне почти незаметно".Думаю безвластие скоро заметят все.Во-первых,РДА-последнего председателя ,скорее можно было назвать бунтарем чем руководителем,потому больше было скандалов чем работы.Сейчас есть в.о.председателя,тоесть временное правительство,значит и спрос временный,вот только проблемы далеко не временные надо решать.А с кем? В области тоже в.о.Ну с Супруном все понятно,еще тот "Керинский".Неудивлюсь если увидим как он в платье делает ноги.А вот поселковом совете еще больше все запутано.Действительно по закону исполняет обязаности секретарь,но это так сесию провести,еще какие заседания,а реально кто будет руководить?Новоназначеная в.о.,не слишком резко?Хотя через пол года первыборы.Может временных сменят постоянные.Только не пришли бы очередные скоморохи с площади.
4. Бувалий / 18 листопада 2014, 13:45 Цитувати
Шановні друзі! Не хвилюйтеся ви так за посаду мера Нових Санжар. Святе місце пустим не буває. Нещодавно мені довелося поспілкуватися з одним з новосанжарських активістів, євромайданівцем, який мені повідомив, що громада новосанжарщини хоче бачити на місці голови новосанжарської селищної ради справжнього патріота. Як то кажуть серед кандидатів вибір невеликий, в нас не багато євромайданівців, або бійців із зони АТО, хто б зголосився очолити цю посаду. Так ви мабуть вже здогадалися про кого йде мова. І хоча ще тверде ТАК Володимир Паршевлюк ще не сказав, але я вважаю, що нам активістам його ще вдасться переконати. Щодо згаданої в статті горезвісної особи Інни Коби, то як то кажуть по ній давно люстрація плаче. Призначена на посаду ще за часів Царя Гороха, вона перейняла всі ті проффесорські навики вже минулої епохи панування Віктора Федоровича і тому повинна бути люстрована. Звісно самолюструватися, як то передбачено Законом, вона не хоче, тому доведеться допомагати громадою.
5. Волоська Ольга / 18 листопада 2014, 13:59 Цитувати
4.Бувалий
«або бійців із зони АТО,»

Ділові якості і думка громади враховуватись будуть чи як?
6. Волоська Ольга / 18 листопада 2014, 14:01 Цитувати
4.Бувалий
« Не хвилюйтеся ви так за посаду мера Нових Санжар.»

Якраз ваш коментар не те, що тривогу викликає, - лякає.
7. житель селища / 18 листопада 2014, 14:21 Цитувати
4.Бувалий
«нам активістам його ще вдасться переконати»

Я вважаю, що запропонована вами кандидатура повністю відповідає вимогам часу. Тим паче досвід роботи на керівних посада у нього вже є.
8. таксист / 18 листопада 2014, 14:59 Цитувати
7.житель селища
« Тим паче досвід роботи на керівних посада у нього вже є.»

піджачок він заново буде приміряти ?
9. Тарабрин С П / 18 листопада 2014, 15:02 Цитувати
Люди не гнівайте всевишнього,який з нього господар, ми знаємо всі. Ви хочите зруйнувати усе чудове ?
10. Просто патріотка / 18 листопада 2014, 15:16 Цитувати
7.житель селища
«Тим паче досвід роботи на керівних посада у нього вже є.»

Шановний, ви повинні помітити ще один випадковий збіг. Якщо ви пригадаєте, то Река А.О. потрапив у мерівське крісло саме з посади голови адміністрації, то ж відомо, що по натоптаній доріжці вже легше йти. Та й всі ми знаємо прихильність Андрія Олександровича до народних зібрань у селищі, тобто "мохната" київська рука у Володимира Паршевлюка вже є.
11. житель селища / 18 листопада 2014, 15:43 Цитувати
Читаю ваші коментарі і вже підозрюю, що мабуть не спроста Володимир Паршевлюк так несподівано подав у відставку з посади голови адміністрації. Він очевидно заздалегідь вираховував момент, щоб потрапити у мерівське крісло.
12. Калачик / 18 листопада 2014, 15:51 Цитувати
Паршевлюка звільнив президент, а не сам він пішов. І взагалі, куди він може мітити, посаду селищного голови вибирають жителі селища. І аж ніяк не Роза Туманова(Бувалий).
13. Гість 777 / 18 листопада 2014, 15:59 Цитувати
Шановні односельчани, ми повинні дякувати Володимиру Паршевлюку і сотням, тисячам інших, таких яких він, які стояли на Майдані, воюють в зоні АТО, захищають донецький аеропорт, цим "кіборгам", вони ризикують своїм життям заради того, щоб зупинити агресора, і зараз, не зважаючи на вашу критику, він і знову ж таки сотні, таких як він,(Патріотів-кіборгів)намагається навести лад в нашій країні!
14. гість12 / 18 листопада 2014, 16:05 Цитувати
Ну все! Селищу і благоустрою кінець. Паршевлюк на голові, та у власному дворі порядок не може навести - ви хочете щоб чистенькі Нові Санжари перетворились на циганський табір і заросли бур"янами - люди схаменіться!!!!!
15. Калачик / 18 листопада 2014, 16:07 Цитувати
Нерівняйте щось з пальцем. Причому Паршевлюк до АТОвців та кіборгів.
16. Калачик / 18 листопада 2014, 16:10 Цитувати
До попереднього коментаря під №12 та №15 не маю жодного відношення.
17. иван / 18 листопада 2014, 16:31 Цитувати

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
18. Белый / 18 листопада 2014, 16:50 Цитувати
4.Бувалий
«Як то кажуть серед кандидатів вибір невеликий, в нас не багато євромайданівців, або бійців із зони АТО, хто б зголосився очолити цю посаду. »
Непонятно,почему внимание акцентируем на тех,кто согласится.Может надо сначала подумать кто сможет руководить поселком.А это точно не Паршевлюк.
5.Волоська Ольга
«Ділові якості і думка громади враховуватись будуть чи як?»
Вопрос ,какой громады?У Паршевлюка одна громада,у Супруна другая,а есть еще громада Пазюк О,громада Федоренко Б.В.,господа бывшие тоже считают себя громадой.Пока есть кланы какието,а вот громады поселка не видать.
4.Бувалий
«Звісно самолюструватися, як то передбачено Законом, вона не хоче, тому доведеться допомагати громадою.»
А почему вам не написать на маечке "Бывалый"сзади,а спереди "я громада",и по Санжарам походить.Самодиагностика понимате ли.
19. із Санжар / 18 листопада 2014, 17:52 Цитувати
Після Реки важко знайти енергійного, комунікабельного та наглого в одному флаконі мера. А без цих якостей у селищі в умовах безгрошів’я нічого не зробиш. Подивимось на кандидатів. Але те що обговорювалося до цього - смішно і не серйозно!
20. шофер / 18 листопада 2014, 20:05 Цитувати
Адмін давай зробемо обов*язковою реєстрацію - а?
Ладно уж без обов*язкового підтвердження через меіл, але все ж таки.
Вам не осточортів оцей хор із однієї людини?
Як ви самі переконалися, тутешній "мінталітєт" не той якому можна довіряти каменти без реєстрації.
21. Наташка / 18 листопада 2014, 20:39 Цитувати
3.Белый
«Только не пришли бы очередные скоморохи с площади»

Вибиратимемо самі, а оскільки санжарці народ мудрий то скоморохи не пройдуть. Чому на паршевлюку всі зациклились? На яку тему статтю тут не напишуть, а коментарі все одно про паршевлюка! Ну знайшли "видатного громадського і політичного діяча". Загравшийся хлопчик, якому ще не дали по попі. Ділові люди зважать свої шанси і будуть балотуватися. Без паршевлюка, бо у нього повинно вистачити у голові смальцю щоб ще раз не осоромитися!
22. Для шофера / 18 листопада 2014, 22:20 Цитувати
20. шофер
«Вам не осточортів оцей хор із однієї людини?»
Так ти ж тут, долбо...бе, сам половину камэнтів під різними ніками пишеш!
23. Белый / 19 листопада 2014, 05:08 Цитувати
21.Наташка
«Ділові люди зважать свої шанси і будуть балотуватися.»
Интересно,кто эти деловые люди?Возможный список претендентов хотелось знать уже сейчас.
24. Калачик / 19 листопада 2014, 08:49 Цитувати
якщо Володимир Володимирович і очолить селищну раду, то йому необхідно відразу ж поміняти службове авто на більш якесь пристижне. А то вибачте, торохи соромно дивитися як мер робить об"їзди територій на нікчемній НИВІ. Вам Володимире необхідно, подумати про якесь більш престижніше службове авто, позашляховик якоїсь відомої японської компанії Вам би вдало підійшов на новій посаді, та й реківська нива хто зна чи стерильна, ну, ви мабуть зрозуміли, про що я.
25. Бувалий / 19 листопада 2014, 08:56 Цитувати
24.Калачик
«Вам Володимире необхідно, подумати про якесь більш престижніше службове авто»

Це дійсно влучна порада. Не від одного патріота-євромайданівця чув, що реківську НИВУ можна спутати з екологічною каретою. Давайде зараз обговорима і інші пропозиції щодо щодо покращення благоустрою селища. Шановні, не соромтеся пишіть, ваші коментарі дуже важливі.
26. Наташка / 19 листопада 2014, 11:56 Цитувати
23.Белый
«Интересно,кто эти деловые люди?Возможный список претендентов хотелось знать уже сейчас.»

Претенденти ще себе не проявляють на скільки мені відомо. Це ми тут версії двигаємо. Найдурніші.
27. Наташка / 19 листопада 2014, 12:01 Цитувати
Якщо серйозно, то я Булю молодшого хотіла б бачити мером.Він грамотний, діловий, напористий. Чому ні?
28. Гість 1 / 19 листопада 2014, 12:04 Цитувати
4.Бувалий
«Шановні друзі! Не хвилюйтеся ви так за посаду мера Нових Санжар. Святе місце пустим не буває. Нещодавно мені довелося поспілкуватися з одним з новосанжарських активістів, євромайданівцем, який мені повідомив, що громада новосанжарщини хоче бачити на місці голови новосанжарської селищної ради справжнього патріота. Як то кажуть серед кандидатів вибір невеликий, в нас не багато євромайданівців, або бійців із зони АТО, хто б зголосився очолити цю посаду. Так ви мабуть вже здогадалися про кого йде мова. І хоча ще тверде ТАК Володимир Паршевлюк ще не сказав, але я вважаю, що нам активістам його ще вдасться переконати. Щодо згаданої в статті горезвісної особи Інни Коби, то як то кажуть по ній давно люстрація плаче. Призначена на посаду ще за часів Царя Гороха, вона перейняла всі ті проффесорські навики вже минулої епохи панування Віктора Федоровича і тому повинна бути люстрована. Звісно самолюструватися, як то передбачено Законом, вона не хоче, тому доведеться допомагати громадою.»

Який Паршевлюк? Що Ви курите?)
29. Гість 1 / 19 листопада 2014, 12:08 Цитувати
Люди, перш ніж писати коментарі, Ви Закони почитайте.
30. Наташка / 19 листопада 2014, 12:12 Цитувати
4.Бувалий
«. І хоча ще тверде ТАК Володимир Паршевлюк ще не сказав, але я вважаю, що нам активістам його ще вдасться переконати.»

Це просто провокація, хтось нас викликав на безпредметний діалог. Із паршевлюка мер - як із г-на пуля.
31. Рикошет / 19 листопада 2014, 14:30 Цитувати
27.Наташка
«Якщо серйозно, то я Булю молодшого хотіла б бачити мером.Він грамотний, діловий, напористий. Чому ні?»

І справді,хлопець адекватний,а це зараз дефіцит ,адекватних мало.Я б проголосував за нього.При чому ніколи не чув,щоб він приймав участь в яких небуть махінаціях,чи обливав брудом інших.Значить він не свиня,а це також дефіцит.Будуть з нього люди.
32. Наташка / 19 листопада 2014, 15:16 Цитувати
Плани Булі не відомі. То я для прикладу. Є ще багато нормальних людей у селищі. Треба і депутатів до селищної ради обирати грамотних та авторитетних. Бо затверджують тарифи без будь-якого обгрунтування, роздають земельні ділянки, кому мер захоче. Зібрання колишніх і сучасних... жіночок.
33. Анатолій / 19 листопада 2014, 15:30 Цитувати
4.Бувалий
«Нещодавно мені довелося поспілкуватися з одним з новосанжарських активістів, євромайданівцем, який мені повідомив, що громада новосанжарщини хоче бачити на місці голови новосанжарської селищної ради справжнього патріота. Як то кажуть серед кандидатів вибір невеликий, в нас не багато євромайданівців, або бійців із зони АТО, хто б зголосився очолити цю посаду.»


Ось ключова позиція майданівців - один "активіст, євромайданівець", не змигнувши оком заявляє "волю громади". Тобто той, хто хоч раз сьорбнув чаю на майдані, має право висловлюватися від імені всього сеа, селища чи району. Вибачте, шановні, але ви дієте точно так, як сепаратисти Донбасу, де кілька тисяч запроданців стакнулися з найманцями і заявили: "Данбасс - это Рассея!"

4.Бувалий
«Звісно самолюструватися, як то передбачено Законом, вона не хоче, тому доведеться допомагати громадою. »


Круто... А допомога громади в люстрації законом, значить, передбачена? А ви взагалі той закон читали? Там щось є про те, що десяток молодчиків, "хряпнувши" для хоробрості, мають право витягати з кабінетів чиновників і кидати їх у баки? І, знову ж таки, називати себе "громадою"? То хто у нас "громада"? Якщо так, то і, приміром,двох бомжів, що вирішили з горя сільраду підпалити, можна назвати "охопленою гнівом громадою"...
34. Анатолій / 19 листопада 2014, 15:36 Цитувати
І ще. Пам’ятається, коли переміг майдан, скільки крику було з нього, що тепер-то не дамо керувати аби кому! Створимо уряд справжніх професіоналів і патріотів!

Про патріотів - поки що облишимо. А що маємо з професіоналами? Куди не кинь - кричать: цього на голову, бо він - майданівець! цього - на начальника міліції, бо він - солдат АТО! Шановні, за участь у бойових діях за свою країну людині повинні бути честь і шана від народу, заслужені нагороди від держави і всі передбачені законом пільги. Але при чому тут посади? Що - на майдані і на Донбасі вчать районами керувати?

Задам просте питання. Чому футбольні клуби (приміром, "Динамо" Київ) масово не набирають у свої лави учасників майдану та АТО? А, сам здогадався - там у футбол треба вміти грати... Ну, футбол, звісно, справа серйозна - це не районом (міліцією, прокуратурою і т.д.) керувати...)))
35. Михайло Сергійович / 19 листопада 2014, 15:41 Цитувати
25.Бувалий
«Давайде зараз обговорима і інші пропозиції щодо щодо покращення благоустрою селища.»

Шановні патріоти, євромайданівці, бійці, що повернулися із зони АТО, допоможіть навести лад у комунгоспі. Це ж не діло з цими поборами
36. Бувалий / 19 листопада 2014, 15:50 Цитувати
35.Михайло Сергійович
«Шановні патріоти, євромайданівці, бійці, що повернулися із зони АТО, допоможіть навести лад у комунгоспі. Це ж не діло з цими поборами»

Усе повертається на кола свої. Так швидко час іде: нанотехнології, телефон-андроїд, а ось уже й андроїдний колайдер, і вже, нарешті, науковці розгадали нову тайну дати майданівського календара майа. На диво співпада вона із датою люстрації у комунгоспі селища Санжари. Ну що ж, хе-хе, готуйся молодице, ти ритуал очищення прийняти. Так, ми повинні полити їй на голову олії, і сипати, і сипати на неї пір’я, і чистий пух, що взимку зігріва. А інші ж що? Як щодо Івашини. Так, він там мабуть кріпакує, ще із часів Великих Пірамід. Змінити ми його повинні на шофера Гришу, робітника селради, що зовні дуже схожий на шоумена козака з майдану. Їх всих там треба люструвати й люструвати, у відповідності до ритуалів календару майа.
37. Володимир / 19 листопада 2014, 15:52 Цитувати
Бувалий, а я все згадую майдан, те вогнище, те вонюче пекло. Мені ще й досі воно воняє, вдома, на вулиці і в магазині затикаю пальцем носа собі я і дружині. Це запах революції, майдану – це еліксир. Я був там, пив його й не бачив ні злиднів, ні війни, ні сиріт, нікого окрім себе. То ж вибачте, п’яниць не судять, їх лікують іншим еліксиром. То ж хоч по чу-чуть, по каплі, а наливать вам все одно прийдеться, той еліксир люстрацією зветься.
38. гостя / 19 листопада 2014, 16:35 Цитувати
Володимире, що свої проблеми збираєтеся вирішувати за рахунок інших? Вам не еліксир потрібен, а ліки від шизофренії. Ой хоча вона точно не лікується.
39. шофер / 19 листопада 2014, 18:12 Цитувати
36.Бувалий
«а ось уже й андроїдний колайдер»
ану прочитай ще раз назву Посилання на ru.wikipedia.org
40. Бусел / 19 листопада 2014, 18:59 Цитувати
37.Володимир
«Бувалий, а я все згадую майдан, те вогнище, те вонюче пекло. Мені ще й досі воно воняє, вдома, на вулиці і в магазині затикаю пальцем носа собі я і дружині. Це запах революції, майдану – це еліксир. Я був там, пив його й не бачив ні злиднів, ні війни, ні сиріт, нікого окрім себе. То ж вибачте, п’яниць не судять, їх лікують іншим еліксиром. То ж хоч по чу-чуть, по каплі, а наливать вам все одно прийдеться, той еліксир люстрацією зветься.»

"Куда дальше падать будете, уроды?(с)
41. Наташка / 19 листопада 2014, 19:02 Цитувати
Під номером 37 писав не паршевлюк! Він журналіст і так примітивно б не писав. Хтось нас провокує! То коментар схибленої людини. Злого генія. Добре хоч той еліксир та не кров антимайданівців!
42. Ясен / 19 листопада 2014, 19:40 Цитувати
36.Бувалий
«Усе повертається на кола свої. Так швидко час іде: нанотехнології, телефон-андроїд, а ось уже й андроїдний колайдер, і вже, нарешті, науковці розгадали нову тайну дати майданівського календара майа. На диво співпада вона із датою люстрації у комунгоспі селища Санжари. Ну що ж, хе-хе, готуйся молодице, ти ритуал очищення прийняти. Так, ми повинні полити їй на голову олії, і сипати, і сипати на неї пір’я, і чистий пух, що взимку зігріва. А інші ж що? Як щодо Івашини. Так, він там мабуть кріпакує, ще із часів Великих Пірамід. Змінити ми його повинні на шофера Гришу, робітника селради, що зовні дуже схожий на шоумена козака з майдану. Їх всих там треба люструвати й люструвати, у відповідності до ритуалів календару майа»

Перечитав двічі.Нічого незрозуміло:"Майа кріпакує в комунгоспі,великі піраміди люструють за календарем,а Гриші треба полити на голову олію",ой ні,все по іншому:"Молодиця схожа на шоумена козака,Івашину зігріва чистий пух,а андроїдний колайдер співпада з ритуалом очищення."Фух ,Бувалий(а) ти точно не бачиш червоних слоників?Цеж треба якось пояснити.
43. Ясен / 19 листопада 2014, 19:46 Цитувати
38.гостя
« Вам не еліксир потрібен, а ліки від шизофренії.»
Тепер шизофренія передається повітряно-крапельним шляхом і через клавіатуру.Гостя,де взяти ті ліки?
44. New York / 19 листопада 2014, 20:29 Цитувати
36.Бувалий
«андроїдний колайдер»

Неправильно. iOSовський колайдер.
45. Наташка / 19 листопада 2014, 20:32 Цитувати
43.Ясен
«Тепер шизофренія передається повітряно-крапельним шляхом і через клавіатуру.Гостя,де взяти ті ліки?»

Справді якась епідемія! Бувалий мабуть обкурений! І не тільки він. Писаки, не беріться острити, якщо вам не дано!
46. Наташка / 19 листопада 2014, 20:54 Цитувати
Пардон, Бувалий заявив, що він уже принципово не користується цим ніком. Так що привіт троликам!
47. Волоська Ольга / 20 листопада 2014, 08:44 Цитувати
Доброго ранку. Якраз до Паршевлюка в мене особливих претензій і немає. Не відбувся і не відбувся. Життя на цьому не закінчується. Таких яких він, які стояли на Майдані, воюють в зоні АТО, захищають донецький аеропорт, цих кіборгів, на кухнях називають різними словами, вони ризикують своїм життям заради того, щоб зупинити агресора, і зараз, не зважаючи на вашу критику, він і знову ж таки сотні, таких як він,Патріотів намагається навести лад в нашій країні! Ми повинні дякувати комбатам Володимиру Паршевлюку і сотням, тисячам інших, таких яких він, які стояли на Майдані, воюють в зоні АТО, захищають донецький аеропорт.

Мне стыдно перед этим мальчиком,
Который держит автомат...
И то не солнечные зайчики,
А пули с градами летят...

Мне страшно видеть слезы маменьки,
Когда ей в трубку:"... как герой".
Пожалуйста, соврите, дяденька,
Что сын в больнице, что живой...

Мне жутко когда плачет дедушка,
Ведь внук погиб, как патриот...
В кармане на кусочек хлебушка,
А он на армию несёт..

Мне больно улыбаться Галочке,
Она отца с Донецка ждёт...
"Мне папа обещал подарочки! ",
А папа больше не придёт...

... Хочу стихи, да, о победе,
Живых салютами встречать.
И не землей укрыть, а пледом,
И поклониться, и обнять...

Моя страна не станет прежней,
Её свободу не убить,
А кровь ребят была безгрешной, -
До смерти нам не искупить...

Таня Дубогрій
48. Бувалий / 20 листопада 2014, 08:53 Цитувати
Вже впало сім вождів біля семи воріт,
Хтось в море опустив кривавий сонце-щит,
Кривавий день погас в безоднях наших душ
І сумнів поміж нас вповзає, наче вуж.

Слизький, огидний гад, сичить до мене він:
«вертай полки назад, не прирікай на згин.
Немає слави тим, хто взяв від інших стяг,
Не йди шляхом чужим –про свій подумай шлях

Багато гарних міст і неприступних брам,
Ти переможця хист покажеш ліпше там.»

Ну що ж, нехай цвітуть незнані городи,
Мене ніяка путь не приведе туди
Бо ціль у нас одна, ясніє та сама:
Своїх шляхів і цілей ні в кого з нас нема,

Підніме завтра знов щита ясного Феб
І знов проллється кров на древні мури Теб
Червона течія омиє ноги нам
І може згинуть всі і сам поляжу там.
Туди, де кличе гнів і помсти заповіт,
Де впало сім вождів біля семи воріт.
Де впало сім вождів біля семи воріт.
49. Наташка / 20 листопада 2014, 09:14 Цитувати
24.Калачик
«Вам Володимире необхідно, подумати про якесь більш престижніше службове авто, позашляховик якоїсь відомої японської компанії Вам би вдало підійшов на новій посаді, та й реківська нива хто зна чи стерильна, ну, ви мабуть зрозуміли, про що я.»

Кажуть Тойота дуже надійна компанія, але вибір за вами. А стерильність тут до чого, поясніть?
50. Федорович / 20 листопада 2014, 09:26 Цитувати
Комбате Паршевлюк, візьміть собі на замєточку Красюка-володаря підпалених лісів. Треба вже шось із ним рішать. я вам довіряю .Я все сказав .
51. гостя / 20 листопада 2014, 09:58 Цитувати
Володимир Володимировече, вам всеодно прийдеться видати декрет про скасування районних адміністрацій, бо люди вас потім не підтримують у мерівському кріслі. Нові-санжари переможуть. Булю на мило. пазючку на смалець
52. Волоська Ольга / 20 листопада 2014, 09:59 Цитувати
47.Волоська Ольга
«Ми повинні дякувати комбатам Володимиру Паршевлюку і сотням, тисячам інших, таких яких він, які стояли на Майдані, воюють в зоні АТО, захищають донецький аеропорт.»

Написано гарно, але це не я. Володя Паршевлюк - не комбат точно. Адміну слід звернути увагу на доступ до сайту. Надто багато вірусів тут гуляє.
53. Волоська Ольга / 20 листопада 2014, 10:01 Цитувати
Адміне, агов! Ти чому не відповідаєш?
54. Волоська Ольга / 20 листопада 2014, 10:05 Цитувати
53.Волоська Ольга
«Адміне, агов! Ти чому не відповідаєш?»

Дотепник.
55. Ясен / 20 листопада 2014, 10:13 Цитувати
Усім нам треба терміново реєструватися на сайті. Тоді все стане на свої місця. Це лише питання часу.
56. Ясен / 20 листопада 2014, 10:47 Цитувати
Ну да, тоді точно все стане на свої місця.
57. гостя / 20 листопада 2014, 11:38 Цитувати
Я сьогодні нічого не писала а коментар є , бездарі припиніть балаган.
58. студент / 20 листопада 2014, 11:41 Цитувати
Паршевлюк має велику воєнну підтримку в Н.Санжарах. Воно ж видно, що всі коментарі проти нього написані однією рукою. Треба брати мерію і комунгосп в свої руки, наводити лад в Нових Санжарах.
59. Наташка / 20 листопада 2014, 11:41 Цитувати
Я також сьогодні не писатиму, коментар 49 не мій.І все що ще з’явиться не моє
60. Какашка / 20 листопада 2014, 11:56 Цитувати
Я тепер так буду підписуватись.
61. Волоська Ольга / 20 листопада 2014, 14:10 Цитувати

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
62. Ваганич Дурахманич / 20 листопада 2014, 15:59 Цитувати
4.Бувалий
«Шановні друзі! Не хвилюйтеся ви так за посаду мера Нових Санжар. Святе місце пустим не буває. Нещодавно мені довелося поспілкуватися з одним з новосанжарських активістів, євромайданівцем, який мені повідомив, що громада новосанжарщини хоче бачити на місці голови новосанжарської селищної ради справжнього патріота. Як то кажуть серед кандидатів вибір невеликий, в нас не багато євромайданівців, або бійців із зони АТО, хто б зголосився очолити цю посаду. Так ви мабуть вже здогадалися про кого йде мова. І хоча ще тверде ТАК Володимир Паршевлюк ще не сказав, але я вважаю, що нам активістам його ще вдасться переконати.»

О, найдостойніша серед отстойніших, і справді, бездонні глибини людської фантазії іноді породжують дива. Та куди ви вже знову того гавнопатріота пхнете? Де ваша міра?
63. таксист Саня / 20 листопада 2014, 16:15 Цитувати
49.Наташка
«Кажуть Тойота дуже надійна компанія, але вибір за вами. А стерильність тут до чого, поясніть?»

Автомобілі цієї компанії дуже надійні, але й коштують чимало. Я б порадив би брати щось подешевше, лексус наприклад. Чому саме вибір за японським авто, в чому хохма?
64. Шохвер / 20 листопада 2014, 18:19 Цитувати
65.Роза
«61.Какашка
«Я тепер так буду підписуватись»
»

65. Диоген / 24 листопада 2014, 08:38 Цитувати
все знают моральные качества Рэки,который не считал за людей никого,кроме себе подобных.Так же вытянул Кобу,по этим же критериям.Эти пойдут по трупам,лиш бы к корыту свое мерзкое рыло просунуть поближе.А вы т.н.электорат в который раз докажите,что вы стадо и заслуживаете тех волков, которые вас дерут.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.