Микола Жук із синами передав військовим «Москвич-пиріжок»

Микола Жук із синами передав військовим «Москвич-пиріжок»

Священик Дмитро Кулічковський доставив військовим автомобіль і продукти харчування.

Читачі тижневика пам’ятають, що в серпні цього року Дмитро Романович відвозив для потреб Збройних Сил України санітарний автомобіль УАЗ-452. Тоді для військовослужбовців його передав кобеляцький підприємець Володимир Касьяненко.

Нещодавно житель Кобеляцького району Микола Жук разом із синами надав військовим автомобіль ІЖ-2715, більше відомий у народі, як «Москвич-пиріжок». Цей транспортний засіб визвався доправити до зони проведення антитерористичної операції священик Дмитро Кулічковський.

— Я вже мав досвід у цій справі, — говорить Дмитро Романович. — Тож вирішив відігнати автомобіль в Донецьку область. Продукти харчування для військових зібрали жителі Троянів і Марківки. Собі в помічники взяв паламаря храму Юрія Переможця Олександра. Я зв’язався зі знайомим комбатом Миколою Нагурним і домовився про передачу «Москвича». Та коли ми доїхали до Черкаського Дніпропетровської області, то зустрілись із Миколою Петровичем там. Справа в тому, що саме в цей час почалася ротація військовослужбовців, тож він прибув за новими солдатами.

Дмитро Кулічковський розповів, що прийняв участь у освяченні військових:

— У Черкаському генерал-лейтенант запросив мене на посвячення нових кадрів. І я разом із місцевим священиком благословив військових на захист кордонів України.

Для підтвердження фактів передачі автомобілів, Дмитро Романович пред’явив розписки та подяки від майора Межевікіна і підполковника Нагурного:

— Вони дуже вдячні Касьяненку і Жукам за надані транспортні засоби. «УАЗом» перевозять із поля бою поранених. Не менш корисним буде і «Москвич».

Також священик повідомив, що відправляється разом із полтавськими волонтерами у Дебальцеве. Туди вони відвезуть гуманітарну допомогу, яку для військових зібрали жителі Козельщинського району.

Наостанок Дмитро Кулічковський подякував від імені військових та від себе особисто всім землякам, які усіляко допомагають Збройним Силам України.










Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»
21 листопада 2014, 18:22 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.