Дитячого майданчика в парку Перемоги поки не буде

Дитячого майданчика в парку Перемоги поки не буде

Днями з редакцією тижневика «ЕХО» телефоном зв’язалася молода матуся. Вона попрохала дізнатися, чи збудують підприємці з Підкови в нашому місті обіцяний дитячий майданчик.

Молода мама, яка представилась Іриною, сказала: «Після того, як ми дізнались, що підприємці з Підкови планують придбати для кобеляцьких дітей сучасний ігровий майданчик, то дуже зраділи. Адже нашій малечі у місті немає, де гратися. І дитячий майданчик у центрі Кобеляк був би дуже актуальним. Та й для нас, молодих мам, з’явилося місце, де ми могли б зустрічатися та хоч трішки відпочивати від домашніх турбот».

Нагадаємо, що на початку серпня в «ЕХО» друкувалася стаття під назвою «Підприємці з Підкови готують подарунок для кобелячан». Тоді від імені підприємців Тетяна Ніколаєнко розповіла про задум, який вони планують втілити в життя. Торгівці мали на меті придбати сучасний ігровий багатофункціональний дитячий майданчик із кількома гірками, каруселями, пісочницями, столиками та лавками. Його орієнтовна вартість складала 100 тисяч гривень. Майданчик планували встановити в центрі міста, у парку Перемоги. Свій задум підприємці хотіли втілити в життя вже до кінця жовтня цього року.

Нещодавно ми вирішили знову поговорити з Тетяною Ніколаєнко і дізнатись, чи чекати кобеляцьким батькам на обіцяний ігровий майданчик для їхніх дітей. Підприємець одразу ж наголосила, що від свого задуму вони не відмовляються. Просто життя внесло деякі корективи в їхні плани.

— Наразі основну частину грошей, зібраних із торгівців, ми передаємо нашим військовим, які перебувають у зоні АТО, — каже Тетяна. — Ще періодично допомагаємо міським школам, дитячим садочкам та іншим кобелячанам, які цього потребують. Та основні зусилля вирішили спрямувати на допомогу бійцям, які стали на захист нашої держави. І думаю, коли в Україні така неспокійна ситуація, витрачати сотню тисяч гривень на дитячий майданчик — не зовсім правильно. Тоді, у серпні, коли ми давали обіцянку придбати цей майданчик, то сподівалися, що в нашій державі війна скоро закінчиться. Та зараз бачимо, що ситуація гірша, ніж була. І солдатам неабияк потрібна наша допомога. Адже коли до нас дзвонять бійці і кажуть, що вони не мають навіть продуктів харчування, то про майданчики вже якось не думається.
Хоча від своїх обіцянок підприємці не відмовляються.

— Нехай тільки у нашій державі все устаткується. І ми зробимо те, що обіцяли, — підсумувала Тетяна Ніколаєнко.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»
5 грудня 2014, 11:08 | Кобеляки | Суспільство

1. льоша / 6 грудня 2014, 20:52 Цитувати
Ксюша ,що на дієту має сісти?Про своїх дітей самі дбайте,про її Река дбав.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.